Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monz贸

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monz贸

Vicent Gisbert Monz贸

No importa el que hom 茅s sin贸 on est脿. Les coses s贸n, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atr茅vete a ser sabio! La mayor parte de los hombres est谩n ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades m谩s elevadas, adoptan con 谩vida fe las f贸rmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 16
  Octubre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Un zero a l'esquerra!

  Resulta molt depriment que, aleshores, encara Andrea Fabra seguixca ocupant el seu esc贸 a les Corts Espanyoles; que, igualment, el Ministre Wert seguixca seg眉ent Ministre i, sobre tot, al nostre Pa铆s Valenci脿, que Rafael Blasco seguixca asseient-se a les Corts Valencianes, i no hajen el tres tingut la vergonya d'arnar-se`n a casa fent mutis pel for i promesa de fer un curs intensiu de reeducaci贸 en el sentit m茅s ample d'aquesta expressi贸.
  Resulta depriment en dos sentits. En primer lloc per la poca categoria pol铆tica del propi Partido Popular aix铆 com d'aquestos pol铆tics que acostumats com estan a veure tantes barrabassades en aquells que els deurien exigir responsabilitats a la seua organitzaci贸 pol铆tica practiquen all貌 de mantenella i no enmandalla (circumstancia aquesta que no 茅s patrimoni de la dreta, ja que si hi ha alguna cosa necess脿ria hui es fer una 鈥渞evoluci贸鈥 democr脿tica al s铆 de tots el partits pol铆tics)
  Per altra banda, resulta, igualment, depriment, la poca for莽a (o incapacitat) pol铆tica de l'esquerra, tant a nivell estatal com a nivell del Pa铆s Valenci脿. Que aleshores l'esquerra no haja segut capa莽 de for莽ar la dimissi贸 de cap d'aquestos pol铆tics mostra la debilitat en tots els sentits del terme dels partits de l'oposici贸 i, sobre tot, de l'esquerra en general.
  I no es una q眉esti贸 de majories absolutes sin贸 simplement de la poca capacitat que hi ha des de l'esquerra, excepte contades excepcions individuals, de poder 鈥渢rencar鈥 les parets de les institucions democr脿tiques, on 鈥渧iuen鈥 com a presoners de luxe, i traure (i fer) la pol铆tica al carrer de tal forma que siguen els propis ciutadans els que porten a cap la pressi贸 necess脿ria per fer possible una 鈥渧ida鈥 pol铆tica irrespirable a aquestos impresentables.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook