Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 27
  Mayo
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  ZP

   

  Hi ha una cosa evident, si la dreta ataca a ZP de la forma tant inqualificable i rebutjable (la llibertat d’expressió mai pot emparar cap “dret” a l’insult) com ho està fent és perquè, malgrat semble mentida donats els últims resultats electorals, li tenen pànic i, sobre tot, tenen feredat a la idea d’esquerra que ZP ha representat per aquest País (sols cal repassar les lleis reformistes que durant el seu manament s’han aprovat).
  Evidentment, en aquestos moments, pot resultar contradictori quan no arriscat - donada la força mediàtica del TDT Party - defendre políticament a ZP però, a pesar de la seua criticable actuació front la crisi econòmica (que, per cert, és la mateixa que tots els països del nostre entorn han aplicat) i, per molt de guirigall i confusió que faja la dreta amb la clara intenció de tapar les seues vergonyes, mai podran entaforar el que ZP ha segut el President que acabat amb el principal problema que Espanya tenia, com era el terrorisme d'ETA. Sols per aquest fet, l'historia li té reservat un lloc privilegiat.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook