Blog 
Ecosistemes
RSS - Blog de Maria Josep

El autor

Blog Ecosistemes - Maria Josep

Maria Josep

Periodista ambiental i científica. @mariajpico

Sobre este blog de Sociedad

Converses sobre medi ambient, sostenibilitat, salut i ciència. Reflexions de la vida urbana i la natura, dels ecosistemes ecològic, social, comunicatiu, econòmic... Imatge: Barranc de la Pegunta, al Parc Natural del Penyagolosa. Foto: Sergio Montagud.


@mariajpico

Archivo

 • 29
  Septiembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Avui, festa històrica Salvem el Botànic

  La plataforma ciutadana Salvem el Botànic, recuperem ciutat, després de setze anys de reivindicació i lluita, ha aconseguit paralitzar la construcció d'un hotel a l'antic solar del Col·legi de Jesuïtes. L'Ajuntament de València ha signat un preacord per a qualificar l'espai com a zona verda i, potser, la Universitat de València hi amplie el seu Jardí Botànic.

  Avui, a les 19.30h començarà un acte de reconeixement a totes les persones i col·lectius que han participat en aquesta històrica coordinadora cívica a l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic. I, a continuació, el carrer Beat Gaspar Bono acollirà una festa de caràcter lúdic, oberta a tothom amb actuacions musicals i servei popular d'entrepans i begudes.

  "No hem vençut, hem convençut, anant de derrota en derrota fins la victòria final. Com no haríem de celebrar-ho?", argumenten els responsables de la coordinadora.

  Reis Juan conduirà l'acte, i les intervencions previstes són: Trini Simó, Pepa Martínez Albert, Pedro Ruiz, Maria Josep Picó, Rafael Rivera, Miquel Gil i Amparo Carbonell.
   
  S'espera també la presència de l'actor Pau Esteve (amb el poema de Benedetti "A la izquierda del roble") i de la xiqueta Lara Gradolí.

   

  Enhorabona i gràcies a totes les persones que han fet possible Salvem el Botànic quasi dues dècades.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook