Blog 
Ecosistemes
RSS - Blog de Maria Josep

El autor

Blog Ecosistemes - Maria Josep

Maria Josep

Periodista ambiental i científica. @mariajpico

Sobre este blog de Sociedad

Converses sobre medi ambient, sostenibilitat, salut i ciència. Reflexions de la vida urbana i la natura, dels ecosistemes ecològic, social, comunicatiu, econòmic... Imatge: Barranc de la Pegunta, al Parc Natural del Penyagolosa. Foto: Sergio Montagud.


@mariajpico

Archivo

 • 08
  Marzo
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  "Sense les empreses, el sector públic no tirarà endavant la recerca científica"

   

  L'investigador José Pío Beltrán, delegat institucional del CSIC a la Comunitat Valenciana, ho té molt clar: "O aconseguim involucrar les empreses en la investigació perquè facen inversió, creen llocs de treball o posen en marxa spin-off, o el sector públic no va a poder tirar endavant la recerca científica al nostre país". Així ho ha assegurat aquest dilluns a la I Jornada d'Innovació en la Investigació organitzada per la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

  Beltran considera prioritari mobilitzar fons privats per a la I+D+i, per a la qual cosa caldrà que els governs fixen mecanismes de desgravacions fiscals. Alhora, defensa un canvi d'actitud des de dins de les universitats perquè "és un error deixar les empreses fora d'aquestes entitats acadèmiques".

  Les conferències continuen fins dimecres. Més info: www.uv.es/cdciencia

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook