Blog 
El Blog de Josep Antoni
RSS - Blog de josep antoni

El autor

Blog El Blog de Josep Antoni - josep antoni

josep antoni

Encara que soc mestre titolat, "profesor de E.G. B.", deia el paper, i he treballat a Correus, el periodisme de "corresponsal", al Noticias al dia dirigida pel mestre J. J. Pérez Benlloch, i després la del Levante, fins que funde en 1987 "Crònica" per a la Vall, mentre ...

Sobre este blog de Comarcas

En este Blog tenen cabuda les meues col.laboracions setmanals a l'edició vall d'albaidina d'este diari: "El mirador del Benicadell" i "la noticia de la setmana a la Vall Blanca". També aniran caent altres escrits amb punts de vista i assumptes diferents, que puga ...


Archivo

 • 04
  Marzo
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Info TV la TV3 de Insa

  El que ve succeint contra els repetidors de TV3 al territori valencià, amb la carcassa final del tancament coincidint amb els dies previs al 23 F, té en el temps un referent il·lustratiu a Ontinyent on, en 2007, i anant contra una televisió valenciana, una de les primeres actuacions del nou govern municipal del PP fou presentar les credencials del que anava a ser la seva gestió comunicativa. I contra tot allò que significa el concepte de llibertat d’expressió, recollit en la Constitució, tancaren les emissions televisives d’un mitjà crític, valencià i dirigit per un professional com Juli Esteve, com era Info TV. Una solitària alternativa valenciana de televisió, i amb criteris de rigor, al qual des d’el Consell del PP, remataren, com li agrada dir a A. Rus, al negar-li la vida legal, desestimant la sol·licitud d’una freqüència de TDT.  A més, a Ontinyent  el poderòs mitjà satèl.lit d’Insa es tirà al coll del tripartit perquè no volia repartir-se el pastís audiovisual amb ningú.


  Com l’imputat president F. Camps, l’alcaldessa d’Ontinyent infringeix els drets dels ciutadans ontinyentins sense despentinar-se. I després d’haver cavat la tomba de mitjans com Crònica, Ràdio Hit y apunt ha estat d’aconseguir-ho amb El Periòdic d’Ontinyent, ara li ha tocat el torn a una de les més vitals, actives, però tanmateix menys agenollades, associacions veïnals de la ciutat, la del Llombo. Acaba d’anunciar que l’ajuntament els deixa sense subvenció, i sumant greuges diuen que «en tres anys, el govern del PP ens ha llevat prop de 10.000 euros. Com a conseqüència enguany no podran fer la festa del barri, ni editar la revista del barri en paper, etc. Les excuses de mals pagadors, dic del PP, son peregrines i de mala fe. Amb lúcida resignació sentencien que «el preu de la independència té un cost».


  Una de les biografies de l’execrable ministre de propaganda nazi, Paul Joseph


  Goebbels, ens diu, respecte als seus mètodes i tècniques: «Cuando era el encargado de la propaganda nazi, antes de que su partido estuviera en el gobierno alemán, organizó manifestaciones y quema de libros… Su función consistía en controlar todos los medios, la radio, televisión, cine, literatura, etc. Asimismo, debía impedir que saliera a luz la información del exterior. Usó mucho lo que hoy en día se conoce como el marketing social, ensalzando muchos sentimientos de orgullo, promoviendo odios y convenciendo a las masas de cosas muy alejadas de la realidad», explica. I tot això, però millorat, adaptat a les tecnologies i formes subliminars actuals, tal com recollia l’informe de Levante EMV «El ‘ala oeste’ del Palau de la Generalitat», i, per tant, amb sabor més light, es el que fan, a escala i a casa nostra, els Camps o la Insa. No cal oblidar que tots dos polítics, al igual que els de Hitler a Alemanya, també eixiren dels vots democràtics.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook