Mentres Rajoy ens anunciava en el Parlament més retalls que causaran més dolor i patiment, a l'encruelir-se amb els més dèbils i amb majors necessitats, i en conseqüència portaran una menor esperança de vida, des dels escons el PP amb la major ignomínia aplaudien les mesures com van aplaudir la guerra d'Iraq.

Diu Mariano Rajoy que té autoritat moral per a anunciar estes mesures, que són les úniques possibles, encara que no les portava en el seu programa electoral i les va negar per activa i per passiva fins fa res, sense que les urnes, per mitjà de referèndum o eleccions generals, ratifiquen la seua nova política.

Molts ja estem farts de tantes mentides i enganys, i que no hi haja voluntat per a perseguir el frau fiscal, com li demanen els propis funcionaris d'Hisenda. És més, donen amnisties als defraudadors. Rajoy diu que cal reduir el gasto, però en compte de llevar burocràcia, com les diputacions, les reforça, per no parlar dels milers d'assessors, cotxes oficials, vises, prebendes, o sous milionaris. Oblidant també perseguir la corrupció, al no posar mitjans humans i materials suficients.

Cal dir-ho alt i clar, el PP s'ha convertit en un actiu tòxic que perjudica seriosament els drets, la salut i la vida dels ciutadans.