Sómbols del franquisme a Montcada

Enric Albiach Alfonso. Rocafort.

16.11.2013 | 01:09

El PP sent calfreds cada vegada que escolta parlar de la possibilitat de llevar tots els símbols del franquisme que actualment continuen pels carrers i edificis públics. Sembla que després de quasi quaranta anys de la mort del dictador encara fóra necessari guardar-li honors, tenir-li respecte i fugir escarotats en lloc d´arribar a un consens necessari.
Així ho hem constatat a Montcada en l´actitud dels regidors del PP que han abandonat la Sala de Plens en el moment de debatre sobre aquest assumpte. He tingut familiars exiliats, empresonats sense motiu amb pena de mort, acomiadats del treball, perseguits i insultats. Com a moncader, per més que visca en un altre poble, reclame, consideració i atenció.
Ha arribat el moment de la reconciliació i que hi haja lloc per a tots. Prou d´exclusivitats! Caldrà segurament que els ofesos regidors i el prepotent senyor Medina ho comprenguen. És ben senzill si es consideren demòcrates i no continuadors de l´antic règim. Enric Albiach Alfonso. Rocafort.