Senyor Domínguez, acabo de llegir el seu article en aquest diari i no em sorprèn el que diu. Vostè creu que té tota la raó, però jo crec que la raó sempre està repartida. El primer que vull dir és que està demostrat que en política les majories absolutes són molt bones per al partit polític que les gana (i així el pastís no cal repartir-ho) però són dolentes per al poble. I vostès ho saben.

Respecte a la denominació País Valencià (que és el nom que tenia en principi) que no respecta l'Estatut Valencià, és el que van imposar Abril Martorell, Alfonso Guerra i Emilio Attard, i el segon per Francisco Camps i Ignasi Pla. En cap dels casos ens han donat als valencians la possibilitat de confirmar-ho en un referèndum. Segurament és que els polítics valencians pensen que el poble no som ciutadans, que som vassalls. I encara més: el de Comunitat Valenciana és un nom que despersonalitza al País i als valencians i ens considera una província.

Respecte a la llengua (que per cert l'escriu molt correctament) i cultura, no hi ha cap dubte que som de cultura catalana. No crec que les universitats de tot el món estiguin errades. Crec que el més assenyat seria deixar de costat el catalanisme i no usar-ho com a arma electoral i no crear enemics inexistents. Ja ho he dit en alguna ocasió però torno a repetir-ho, el País Valencià no ha estat, ni és, ni serà català, però sí de cultura catalana. Ginés González Salmerón. València.