El passat 6 de desembre hi hagué eleccions a Veneçuela. Rodríguez Zapatero estigué com a observador per veure si aquest país tan roín que juga a ser comunista celebrà les eleccions com cal. Confie que Maduro vinga el dia 20 a Espanya per veure si un país tan bo com Espanya que juga a ser capitalista celebra les eleccions com cal. Jo no em considere comunista ni capitalista però és intolerable com es tracta el comunisme als mitjans de comunicació.

Sóc professor de Socials en Secundària i fa uns anys estava explicant els 2 sistemes econòmics que hi ha al món. Vam analitzar les coses positives i negatives del comunisme i del capitalisme, després vam veure que cap dels dos sistemes emocionava i vam donar un pas molt impotant, ens vam inventar un nou sistema econòmic: el capsocisme on vam col·locar totes les coses bones del comunisme i del capitalisme. Ara estem esperant que algun polític/política ens faça cas i el pose en pràctica. Quantes persones s´han suïcidat en països comunistes perquè el banc els ha llevat la casa? Per què alguns països comunistes es plantegen donar a cada família una casa gratuïtament?

Zapatero, voldria saber si a Veneçuela fan enquestes per predir el partit que guanyarà. Si les fan per a mi seria trist. Per Espanya ja sé que les fan i és intolerable perquè a part de què moltes voltes estan manipulades fan canviar la intenció de vot de forma impresentable. Al capsocisme les enquestes estan prohibides. Emili Olmos i Pasqual. València.