El diumenge vaig comprar amb il·lusió el diari perquè sense dubte esperava que després d´una jornada tan especial al Palau de les Arts dissabte matí li hagués donat la cobertura que tal acte es mereixia. Que uns 1900 mestres vinguts de tots els indrets del nostre territori „els de Pego hi eren ja a la cua des de les 8 del matí„ convocats per la Conselleria d´Educació es reuniren un dissabte pel matí al Palau de les Arts a Edusionar-se per l´educació era algo sense precedents en la nostra Comunitat.

La primera decepció me la vaig emportar al vore la portada: ni una minúscul·la referència al tema. Era fins i tot més important que un chef de Carcaixent destacara a un concurs europeu per a jovens, sense pretendre desmereixer aquesta noticia.

A la pàgina 27, ocupant apenes mitja plana, tan esperat article amb una imatge de l´intervenció de César Bona. Un article que sembla destacar els consells que humilment „com sols saben fer els que són grans„ en va donar. Al tractament que li doneu pareix més que va venir a renyir-nos, res més lluny del que allí es va viure. I poc més a destacar de l´article: ni l´emocionant intervenció d´Hilari Garcia ni la passió que transmet la gran Mar Romera, que sempre ens toca el cor.

Sabem que les males noticies pot ser venen més... Però vos anime a il·lusionar-vos, invoque la vostra professionalitat per a contribuir a aquesta noble empresa en la què estem involucrats dia a dia a les nostres aules per a aconseguir l´educació que els nostres xiquets i xiquetes es mereixen. Ajudeu-nos a transformar aquesta societat,que tant ho necessita. Laura Montalvà. Alberic