Perquè faig aquesta pregunta? Crec que en qualsevol país civilitzat, no pot pasar el que passa a Espanya i al País Valencià amb aquesta corrupció Quina classe de polítics hi ha en aquest país, que no passa dia en que no isca un cas de corrupció política? És digne d´un estudi a fons, amb una bona reflexió de com és possible que puga ocórrer en un país que diuen es civilitzat i avançat.

No parle d´ideologia, no parle de dretes o d´esquerres, parle d´honestedat, de moralitat, d´educació, honradesa i d´humilitat, de tots aquest adjectius que pateixen els polítics, en general i que pareix ser que a molts ciutadans els pareix bé, segurament per aixó es comporten així. El més greu d´aquest tipus de polítics es que creuen que obren excel·lentment, perque es creuen que són els amos del país, i la resta que tenim que obeir. Són polítics arrogants, són mentidors, cínics, es burlen del poble.

Per què passen aquestes coses? Perquè es una herència que tenim, només hi ha que llegir un poc la historia i t´en adones que sempre ha passat el mateix igual a Espanya que al País Valencià, el clientelisme polític està molt arrelat al nostre país. Ginés González Salmerón. València.