He llegit al Levante-EMV del 6 de març la notícia de què Camps acusa a Mònica Oltra de calumniar-lo en un programa televisiu del 18 de gener perquè les coses que digué „saquejar les arques públiques dels valencians„ anaven contra el seu honor i el seu prestigi. Desestimat Camps: és intolerable com ens tracteu a les ciutadanes i ciutadans, estem en la ruïna econòmica més catastròfica a nivell de diners públics per totes les coses que durant 24 anys ens heu fet. Afortunadament ara la justícia comença a fer tímides coses. Quan et varen jutjar al 2012 pel tema dels tratges jo vaig tindre el privilegi d´estar un dia com a públic al judici. De la sentència crec que estaves molt content.

Ara tu proposes un acte de conciliació per a què Mònica es retracte de tots els comentaris injuriosos i caluniosos, i que demane disculpes públiques i rectifique en el mitjà on va parlar.

Camps, per què no deixes en pau a Oltra, vas tu als jutjats i reconeixes tot el que ens vas furtar? Ah! Per cert si Mònica haurà de ser jutjada pel que va dir, jo que educadament t´he criticat al meu poemari seré condemnat a cadena perpètua. Emili Olmos i Pasqual. València.