Assetjament escolar

02.06.2016 | 04:15

Assetjament escolar? O mes bé infern? Tot comença amb una broma, segons ells una simple broma. Hasta que la broma acaba en una falta de respecte, però per a ells sempre, com no, una broma. Aguantes com una campiona sense que t´afecte, convencente a tu mateixa de que es una tontería i de que demà deixaran de fer-te´l.

Un dia te canses i no en soportes ni una, perque al final sempre acabes cregenteu. Li-ho contes a les teues amigues de més confiança, però te diuen que ja te deixaràn en pau i que sempre s´acaben cansant. Tornes a aguantar com una campiona esperant que se cansen, i sabeu que? Això mai funciona, ho he comprobat jo mateixa. Tornes a casa demacrada, sense ganes de fer res, pensant en tot menys en el que toca, mentint als teus pares, plorant amb el coixí?

Cada volta se te nota que te pasa algo, fins que en les notícies veus que un xic es suicida per culpa del que a tú te està pasant... arribes a la teua habitació pensant en que passaría si tu feres el mateix que eixe xic. Pensaríes que els únics que plorarien serien els teus pares i familiars. Però, una llum t´ilumina cap al bon camí i li ho contes a els teus pares i professors, tots te fan reviure aquells mals moments que pensabes que no s´anaven a acabar en el que te quedaba de curs. Te tires arrere però es tard, ja ho sap tot el món i estàn fent el posible per a que no torne a ocorrer. No vols anar a clase per si te diuen algo i sents una pressió al pit que no pot parar.

Però i si eixa llum que t´havia guiat cap al bon camí no haguera aparegut mai? Que en uns pocs minuts entraríes en un somni etern del que no tornaries a despertar. I tots els teus bons records hauríen passat en un segón per el teu cap , quan te reies, jugaves, somiaves. Espere que ningú en la vida siga assetjat i menys encara assetjador. Aquestes històries podríen acabar bé. No facis que ocorreixca i denúnciau. Marta Folgado. Vallada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook