No és sobrer de recordar que la publicació de «Valencià en perill d'extinció» i «Les nostres paraules» d'Eugeni S. Reig, a Levante-EMV, fou d´allò més fructífera i divertida, ja que és incomptable el vocabulari que se me n´ha quedat gravat. Potser per això, trobe que la secció «La paraula del dia» du traça de deixar la mateixa empremta.

L´encert rau, a criteri meu, en el fet d´escollir paraules que tinguen a vore amb les tràpules de cada dia, entre altres coses perquè n´augmenta la probabilitat de difusió. També cal tindre en compte els objectes i conceptes que distingim, utilitzem i anomenem habitualment, però que, en molts casos, no diem correctament en el nostre idioma.

La bona qüestió és que els lectors hi posem tot el nostre deler en la lectura de les paraules i les seues explicacions, a fi que se´ns queden enganxades al cervell i, d´aquesta manera, emprar els mots escaients a l´hora de pensar, escriure i parlar (fóra bo que també s´inclogueren consells sobre la pronúncia). Així, posant en pràctica els coneixements que anem adquirint, ens fem un servei recíproc entre uns i altres que és tan eficaç com l´estudi gramatical. Pit i fora! Jesús Ferrís. Algemesí.