El PP és el partit més corrupte que hi ha hagut mai en esta terra. Cada dia anem sabent més de part de les seues grans corrupteles i poc de les xicotetes del dia a dia. Han saquejat les arques públiques durant molts anys amb total impunitat. En un país democràtic, amb vertadera separació de poders, la justícia fa temps que hauria actuat dissolent-ho, i investigat totes les seues malifetes.

És un partit tan perniciós, on els seus diputats i senadors no actuen al servei dels interessos dels ciutadans valencians, com demostren la seua submissió votant, any rere any, en lleis i pressupostos generals de l'estat que ens discriminen i espolien. Afavoreixen els interessos del centralisme, alié als nostres, mentre es dediquen ací, des de sempre, a dividir als valencians, amb tot el que poden: llengua, territori, etc...

La seua tàctica ha sigut sempre el divideix i venceràs, vendre promeses que mai compleix, enganyar a una bona part dels valencians creant enemics imaginaris i estigmatitzar als adversaris, per a ocultar la seua incompetència. Tot açò mitjançant eleccions adulterades amb diners i alguns mitjans de comunicació, que han manipulat la veritat. Fins a quan?. Joan Martí i Serra. València.