Fa algun temps estic llegint cartes al director sobre les disposicions per a les escoles subvencionades per la Generalitat, i estic sorprès per la quantitat de cartes que es publiquen i que cadascú dona la seua opinió segons els seus interessos particulars i no els generals que seria lo més correcte. La subvenció o concertació a les escoles privades s´implantaren per suplir els escassos col·legis públics que hi havia.

No estic en contra de les escoles privades, però estic a favor de les escoles públiques, per una raó molt simple: perque cap xiquet en edat escolar, siga quin siga el seu status social puga anar a escola i que els pares no tinguen que pagar l´ensenyament dels seus fills. I els pares que tinguen el gust o el capritx que el seu fill vaga a una escola privada, que pague de la seua butxaca el rebut mensual em pareix molt acertat.

El que no es correcte es que per interessos particulars ens vullguen fer creure que no concertar les escoles privades és privar de llibertat als ciutadans, per uns interessos egoistes i inhumans que no tenen res a veure que es diga que la Generalitat vol adoctrinar als xiquets. Ginés González Salmerón. València.