Fa dos setmanes molts milers de valencians es van mobilitzar en defensa de la llibertat d'ensenyament i per reclamar que no es retallen aules concertades. I és que, el Govern Valencià ha eliminat ja 31 aules concertades de Batxiller en 25 col·legis, el que afecta a 1000 alumnes, les seus famílies i els seus professors.

No estem parlant de nombres, parlem de persones que veuen trastornada la seua vida per una decisió política que busca imposar una educació laïcista i controlada pels partits del Govern. Al meu parer, és injust perquè tota la meua etapa escolar l´he cursada en un col·legi, i ara, al final, quan he de jugar-me en el batxillerat el pas al futur que vull ser, aquest govern em posa una traveta.

I això que l'educació concertada és un pilar clau per a la llibertat educativa dels pares, que la financen amb els seus impostos,i que suposa un estalvi molt important per a l'Estat. Per aquest motiu vaig participar en la mobilització en la defensa de la llibertat de triar el que un dia van voler els meus pares per a mi, i ara aquest govern vol llevar-me. Eva Maria Gómez Muñoz. València.