02 de diciembre de 2015
02.12.2015

Fapa torna a liderar les eleccions al consell escolar i atribueix l'èxit al treball de les AMPA

02.12.2015 | 11:51

FAPA-Penyagolosa agraeix a la comunitat educativa la seua participació i el suport en les eleccions al Consell Escolar que van celebrar el passat dijous dia 26 de novembre, en les quals, es va tornar a posicionar com la federació més votada a la província de Castelló amb un total de 256 representants en els consells escolars dels centres. Tot i que la participació de les famílies va ser similar a l´anterior convocatòria, les AMPA han aconseguit mobilitzar l´electorat i mantenir el lideratge de la federació, gràcies al seu treball i la seua implicació en la campanya de les eleccions al Consell Escolar.

L´èxit ha sigut també molt important per a la resta de federacions de la Confederació Gonzalo Anaya que han aconseguit sumar un total de 1.468 representants a les escoles del País Valencià. El nombre de representants dista molt de la resta de confederacions valencianes com COVAPA i Concapa que han obtingut 466 i 70 representants, respectivament. Així que, una vegada més, La Confederació Gonzalo Anaya es posiciona com la confederació més important en l´àmbit autonòmic.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

EL HUMOR GRÁFICO DE XIPELL


Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!

 
Enlaces recomendados: Premios Cine