06 de marzo de 2016
06.03.2016

d'altura

06.03.2016 | 01:00

Hem recuperat este joc de paraules, que ja hem utilitzat en alguna ocasió anterior perquè, una vegada més, esta pirotècnia va mostrar una gran força en la seua execució, fins al punt que, en la nostra opinió, s'ha col.locat com una seriosa competidora de la pirotècnia Germans Ferrández a l'hora d'aconseguir la victòria en el concurs. Tot això, evidentment, a l'espera del que puga fer la darrera pirotècnia a llançar, que serà Peñarroja.

La mascletà d'Altura va tindre en tot moment un clar sentit del crescendo, tant a nivell terrestre com aeri, i sobretot de la combinació dels dos focs. Si no fóra per l'excés dels xiuladors –insistim, una vegada més, en la seua no necessitat en alguns moments–, hauria combinat encertadament un inici aeri bastant correcte, uns terratrèmols a terra que van assolir uns resultats finals de gran potència, i un correcte final aeri. I esta va ser l'única objecció que li podem fer a la gran mascletà, que el seu final va ser correcte, però no va tindre l'espectacularitat que ens feia pensar, i desitjar, el nivell en què s'hi havia mogut fins aleshores. Qualificació: ****

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

EL HUMOR GRÁFICO DE XIPELL


Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!

 
Enlaces recomendados: Premios Cine