07 de marzo de 2016
07.03.2016

quin final!

07.03.2016 | 00:55

El castell de la Pirotècnia Turís va ser l'espectacle nocturn que va cloure els castells de la Magdalena del 2016. Es va tractar d'un castell absolutament digne, dins el que caldria esperar en les festes de la Magdalena, però l'extraordinari va ser el final. Quin final! L'ús de figures menors, com les bengales o les carcasses en ventall, reforçant l'efecte de les gran carcasses esfèriques, va ser un exemple de bon treball.

Belles combinacions de colors i formes, treballant alhora tres zones del cel, van desembocar en l'entranyable intermedi dels cuquets, o llistes de llums amb paracaiguda, tan nostrats. El treball de les palmeres amb copes multicolors va donar un to de novetat a estes sempre esperades figures. El castell va omplir el cel en diversos moments, especialment amb un parell de grans cabelleres daurades de llums titil·lants, que van arrencar l'aplaudiment dels espectadors. I a la fi en esta Magdalena, vam tindre un remat com esperàvem, ple de grans carcasses esfèriques, amb varietat de color, i amb un ritme que en els moments finals era ja frenètic.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

EL HUMOR GRÁFICO DE XIPELL


Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!

 
Enlaces recomendados: Premios Cine