Dimecres 9 de Novembre va morir Agustí Bel Vallés, mític referent de la natació benicarlanda. Parlar de natació a Benicarló no es podria fer sense tindre present a Agustí Bel, part transcendent de la seua història. Quan a Benicarló encara ni es somniava amb tindre una piscina pública ni, tampoc, amb tindre un club de natació, Agustí Bel, gran nadador d'aigües obertes, va ser l'ànima que va promoure la realització d'una sèrie de 5 travessies Peníscola-Benicarló, durant els primers anys de la dècada dels 70. Bel, va formar part de la junta fundadora del Club Natació Benicarló l'any 1988. Junt als altres components d'aquella primera junta: Josep Espiell, JL Prats, F Domínguez, A García, F Herrera, J Ferré, J Fibla, R Mata i J Albiol, va treballar dur per aconseguir crear el Club Natació Benicarló.

Agustí va ser, també, un dels primers tècnics que va haver al Club Natació Benicarló, encarregant-se de la formació dels primers nedadors del club, sempre amb un gran entusiasme per compensar l'absoluta precarietat de mitjans que hi havia llavors.En passar els anys, va continuar practicant el seu esport favorit i era habitual trobar-se'l al matí, a les instal·lacions de la piscina municipal, fent llargs a la piscina.

La seua darrera travessia va ser la d'enguany, el 24 de Juliol, quan va finalitzar la prova en la millor de les companyies possibles: el seu fill, Marcos i la seua neta, Joana.

Des del Club Natació Benicarló volem donar el condol a la seua família i fer un reconeixement a aquest gran nadador que va ser Agustí Bel Vallés.