13 de noviembre de 2016
13.11.2016
Opinió

El 'Borrèxit'

13.11.2016 | 12:46
El 'Borrèxit'

Aclaparats pel triomf de Trump, la mort de Cohen, la victòria d'Espinar, el retorn de Jáuregui, etc. ens ha passat alt un fenomen de geografia sociopolítica i econòmica que es cou a la Plana Baixa en el major dels secrets. El 'Borrèxit'! S'acosta el 'Borrèxit' en els temps de l'apocalipsi zombie en què vivim! M'ho confirmen els meus corresponsals i correspon-Sales (Vicent) a Virrangues i al Clot de la Maedéu!!!! Si el campanar de Castelló és el Fadrí, a Borriana tenen el Trumpat, i ja estan farts d'haver de ser súbdits de Castelló de la Plana ¿qué tienes dentro? ¡Entre bloqueros y monjas un regimiento! Més encara quan s'ha demostrat palmàriament que l'engendre de la modernitat amb el qual va balafiar 100 milionets d'euros Alberto (el Gris) Fabra, d'infausta memòria, el trumpsport guiat verdet i ecològic, el Trump, que no corre ni vola, no articularà la Plana (Baixa i Alta) ni per activa, passiva, ni perifàustica. Em diuen, a Borriana, que «eixos de Castelló, el millor que poden fer, ja que no tenen ni falles, ni Museu de la Taronja, ni matrícula de Burgos, com teníem nosaltres, és clavar el Trump al magatzem de les gaiates i deixar de marejar la perdiu o la guatla, o la superpoblació de senglars». No volen saber res dels castelloneros i estan engegant el 'Borrèxit'.

El 'Borrèxit' és un moviment cantonal de cantons i esquines i esquinos amb el qual Borriana tornarà a gaudir de l'esplendor que va tindre no només a l'Edat Mitjana, sinó també quan la seua taronja s'exportava arreu del món i es va encunyar la famosa frase de «Borriana, París i Londres; Trump no vol que t'enfonses».

La República Democràtica de Medina Alhandra serà el nom que rebrà la Borriana independent que eixirà del 'Borrèxit' i la qual incorporarà, per just dret de floresta, altres localitats de la Plana Baixa, encara per determinar. Sí que podem dir que Medina Alhandra s'annexionarà la Llosa perquè, com diuen els informants, «cal traure ja, d'una vegada les plaques del campanar de la Llosa que honoren el Xèrif del Comtat i una entitat bancària de la qual no volem ni recordar-nos, i posar-hi una plaça, una plaça, una avinguda i un centre cultural que honore el Nobel amb arrels de la Plana Planetària Baixa, Mario Vargas de la Llosa, autor, entre d'altres dels llibres «Lituma en Santa Bàrbera», «Garí y las visitadoras» o "Quién publicó a Josep Palomero Molero", asseguren.

Fonts i ullals de confiança també indiquen que tot això s'està preparant ja amb l'inestimable ajut d'una conjunció exoplanetària en la qual participaran exèrcits interestel·lars de la Via Làctia, per si hi ha cap oposició a la independència o B'orrèxit' de Borriana pel Pacte del Botànic (Harkonnen) o de la Diputació Provincial de Castelló. «Aprofitarem la feblesa de Moliner, ara que està més primet, perquè ja no berena com abans», conclouen.

Cal recordar que Borriana, des dels anys 80 del mil·lenni passat és escenari habitual d'albiraments d'ovnis. Jo també, borinot com sóc, vaig estar testimoni d'un d'aquests albiraments mentre era redactor de cultura en un diari de la competència i l'amic i periodista, aleshores redactor en cap, Jesús López Flor, em va enviar una nit fins a les 04.00 hores de la matinada a un albirament d'ovnis amb el regidor de Cultura i Esports d'aleshores (sota el govern de Sanchordi), un capellà i els contactes de Raticulín. Jo no vaig veure, res, em vaig pelar de fred i havíem de pixar sota una figuera... Però està clar que els albiraments i el contacte es van produir, tal com assegurà la Policia Local de Borriana. I si no, fixeu-vos en el detall que els AMUS de Castelló ara tenen motos de 300 cc de cilindrada per a córrer com a conills darrere dels extraterretres (o davant, si els empaiten).

Recordem els fets de 1988: «Según el parte de la Policía local de Burriana el pasado 14 de abril 1988 una patrulla pudieron (sic) observar durante la noche un objeto volador no indentificado, un OVNI de grandes dimensiones que se perdió tras las montañas... los agentes tras una fuerte conmoción visitaron a Julián Arribas y su sorpresa fue enorme tras explicarle lo que habían visto este les mostró una foto a todo color del objeto que observaron. Lo que no se comenta es porque y para que el avistamiento, fue simplemente para que Julián Arribas mandara una carta al govierno (sic) español con un contenido explícito que voy a simplificar, se trataba de una presentación y advertencia del futuro más inmediato, concretamente 2012, hechos que van a ocurrir en Burriana para que no les pillen de sorpresa. Incluso Iñaki Gabilondo en su programa de TV «en familia» habló por tef (sic) en directo para España (sic) con Julian Arribas».

Les hemeroteques no menteixen, també hi va aparèixer una nau ben identificada: «La Nave NULOX y el ser que salió de ella, una energía que se materializó luego en un hombre midiendo 3 metros Axtrunglan» (sic). El 'Borrèxit' ja és ací!

Buenasnotxes, bona nit!

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Castelló

Benicarló, ciudad de vencejos

La incorporación de diez nuevos nidales en la plaza Els Telers refuerza la presencia de estas aves...

El cementerio de Vinaròs se está quedando sin nichos

El cementerio de Vinaròs se está quedando sin nichos

El alcalde reconoce que la situación es preocupante pero el enterramiento está garantizado

Cierran la piscina de Nules por la explosión de 2 tornillos en el sistema de ventilación

Cierran la piscina de Nules por la explosión de 2 tornillos en el sistema de ventilación

El alcalde denuncia que los técnicos que revisaron la estructura aseguraron que «en 15 años no se...

El paratleta David Mata protagonizará la Rompida de la Hora

El paratleta David Mata protagonizará la Rompida de la Hora

Un artesano de Teruel fabrica unas prótesis para que toque con Tambors de Passió en Almassora

El centro de paracaidismo insta a activar los dos nuevos hangares del aeródromo

El centro de paracaidismo insta a activar los dos nuevos hangares del aeródromo

Piden nuevas reuniones con el ayuntamiento para analizar el borrador del proyecto presentado el...

CulturArts oculta el proceso de selección de su director en Castelló e incumple su código

Las comisiones de valoración para los nombramientos del Instituto Valenciano de Cultura se han...

EL HUMOR GRÁFICO DE XIPELL


anteriorsiguiente

Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!

 

Suscriptor | Comunitat Valenciana

Contenido exclusivo para suscriptores digitales
Los radares multan a 588 conductores cada día
Los radares multan a 588 conductores cada día

Los radares multan a 588 conductores cada día

Las sanciones en las carreteras valencianas en 2016 descienden en un 13,8 % con una recaudación de...

Ribera Salud se querellará contra cargos de Sanidad por el proceso de reversión

La concesionaria del hospital de Alzira no detalla, por ahora, contra quién ni por qué delitos

Arantza Abril: "Ser matrona en África enseña la increíble fortaleza de la mujer"

Arantza Abril: "Ser matrona en África enseña la increíble fortaleza de la mujer"

"Aquí un embarazo es algo muy deseado, cuidado, con un seguimiento exhaustivo; allí no hacen ni...

El PP pedirá que el valenciano de la RACV también sea oficial

El PP pedirá que el valenciano de la RACV también sea oficial

Incorpora una enmienda de cara al congreso que reclama reconocer asimismo los títulos de Lo Rat...

Fisabio desarrolla una técnica para detectar la resistencia a los antibióticos

? Las infecciones hospitalarias tras una operación y su resistencia a los...

Ribera Salud se querellará contra cargos de Sanidad por la reversión

Ribera Salud se querellará contra cargos de Sanidad por la reversión

La concesionaria del hospital de Alzira no detalla, por ahora, contra quién ni por qué delitos

Enlaces recomendados: Premios Cine