13 de noviembre de 2016
13.11.2016
Opinió

El 'Borrèxit'

13.11.2016 | 12:46
El 'Borrèxit'

Aclaparats pel triomf de Trump, la mort de Cohen, la victòria d'Espinar, el retorn de Jáuregui, etc. ens ha passat alt un fenomen de geografia sociopolítica i econòmica que es cou a la Plana Baixa en el major dels secrets. El 'Borrèxit'! S'acosta el 'Borrèxit' en els temps de l'apocalipsi zombie en què vivim! M'ho confirmen els meus corresponsals i correspon-Sales (Vicent) a Virrangues i al Clot de la Maedéu!!!! Si el campanar de Castelló és el Fadrí, a Borriana tenen el Trumpat, i ja estan farts d'haver de ser súbdits de Castelló de la Plana ¿qué tienes dentro? ¡Entre bloqueros y monjas un regimiento! Més encara quan s'ha demostrat palmàriament que l'engendre de la modernitat amb el qual va balafiar 100 milionets d'euros Alberto (el Gris) Fabra, d'infausta memòria, el trumpsport guiat verdet i ecològic, el Trump, que no corre ni vola, no articularà la Plana (Baixa i Alta) ni per activa, passiva, ni perifàustica. Em diuen, a Borriana, que «eixos de Castelló, el millor que poden fer, ja que no tenen ni falles, ni Museu de la Taronja, ni matrícula de Burgos, com teníem nosaltres, és clavar el Trump al magatzem de les gaiates i deixar de marejar la perdiu o la guatla, o la superpoblació de senglars». No volen saber res dels castelloneros i estan engegant el 'Borrèxit'.

El 'Borrèxit' és un moviment cantonal de cantons i esquines i esquinos amb el qual Borriana tornarà a gaudir de l'esplendor que va tindre no només a l'Edat Mitjana, sinó també quan la seua taronja s'exportava arreu del món i es va encunyar la famosa frase de «Borriana, París i Londres; Trump no vol que t'enfonses».

La República Democràtica de Medina Alhandra serà el nom que rebrà la Borriana independent que eixirà del 'Borrèxit' i la qual incorporarà, per just dret de floresta, altres localitats de la Plana Baixa, encara per determinar. Sí que podem dir que Medina Alhandra s'annexionarà la Llosa perquè, com diuen els informants, «cal traure ja, d'una vegada les plaques del campanar de la Llosa que honoren el Xèrif del Comtat i una entitat bancària de la qual no volem ni recordar-nos, i posar-hi una plaça, una plaça, una avinguda i un centre cultural que honore el Nobel amb arrels de la Plana Planetària Baixa, Mario Vargas de la Llosa, autor, entre d'altres dels llibres «Lituma en Santa Bàrbera», «Garí y las visitadoras» o "Quién publicó a Josep Palomero Molero", asseguren.

Fonts i ullals de confiança també indiquen que tot això s'està preparant ja amb l'inestimable ajut d'una conjunció exoplanetària en la qual participaran exèrcits interestel·lars de la Via Làctia, per si hi ha cap oposició a la independència o B'orrèxit' de Borriana pel Pacte del Botànic (Harkonnen) o de la Diputació Provincial de Castelló. «Aprofitarem la feblesa de Moliner, ara que està més primet, perquè ja no berena com abans», conclouen.

Cal recordar que Borriana, des dels anys 80 del mil·lenni passat és escenari habitual d'albiraments d'ovnis. Jo també, borinot com sóc, vaig estar testimoni d'un d'aquests albiraments mentre era redactor de cultura en un diari de la competència i l'amic i periodista, aleshores redactor en cap, Jesús López Flor, em va enviar una nit fins a les 04.00 hores de la matinada a un albirament d'ovnis amb el regidor de Cultura i Esports d'aleshores (sota el govern de Sanchordi), un capellà i els contactes de Raticulín. Jo no vaig veure, res, em vaig pelar de fred i havíem de pixar sota una figuera... Però està clar que els albiraments i el contacte es van produir, tal com assegurà la Policia Local de Borriana. I si no, fixeu-vos en el detall que els AMUS de Castelló ara tenen motos de 300 cc de cilindrada per a córrer com a conills darrere dels extraterretres (o davant, si els empaiten).

Recordem els fets de 1988: «Según el parte de la Policía local de Burriana el pasado 14 de abril 1988 una patrulla pudieron (sic) observar durante la noche un objeto volador no indentificado, un OVNI de grandes dimensiones que se perdió tras las montañas... los agentes tras una fuerte conmoción visitaron a Julián Arribas y su sorpresa fue enorme tras explicarle lo que habían visto este les mostró una foto a todo color del objeto que observaron. Lo que no se comenta es porque y para que el avistamiento, fue simplemente para que Julián Arribas mandara una carta al govierno (sic) español con un contenido explícito que voy a simplificar, se trataba de una presentación y advertencia del futuro más inmediato, concretamente 2012, hechos que van a ocurrir en Burriana para que no les pillen de sorpresa. Incluso Iñaki Gabilondo en su programa de TV «en familia» habló por tef (sic) en directo para España (sic) con Julian Arribas».

Les hemeroteques no menteixen, també hi va aparèixer una nau ben identificada: «La Nave NULOX y el ser que salió de ella, una energía que se materializó luego en un hombre midiendo 3 metros Axtrunglan» (sic). El 'Borrèxit' ja és ací!

Buenasnotxes, bona nit!

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Castelló

Sara Usó pòsa para la entrevista
«No estamos para obligar o prohibir la entrada a Santa María en la romería»

«No estamos para obligar o prohibir la entrada a Santa María en la romería»

Castelló afrontará en noviembre y diciembre su cuarto congreso de la Magdalena para repensar el...

Aerocas investigará el ´agujero´ de 150 millones generado por Carlos Fabra

Aerocas investigará el ´agujero´ de 150 millones generado por Carlos Fabra

Se inician las gestiones para exigir responsabilidades a los anteriores gestores por el «gravísimo...

Alertan contra las noticias falsas en las redes sociales

Llaneza critica que internet «no nos deja ver toda la realidad, sesgan las noticias y nos dan solo...

Cuelga en internet fotos de menores de Castelló y ofrece servicios sexuales por dinero

La Policía detiene al autor en Alicante, un joven de 26 años, que logró los datos a través de...

Aparici reclama civismo a los propietarios de los huertos abandonados de la Serratella

El concejal responsable de los Poblados Marítimos de Borriana lamenta las quejas vecinales por...

Trece grupos llenarán de teatro la nueva edición de Castelló a Escena

La Concejalía de Cultura de Castelló pone en marcha la 26 edición del ciclo de teatro Castelló a...

EL HUMOR GRÁFICO DE XIPELL


anteriorsiguiente

Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!

 

Suscriptor | Comunitat Valenciana

Contenido exclusivo para suscriptores digitales
"Una policía autonómica tendría un enfoque más político que profesional"

"Una policía autonómica tendría un enfoque más político que profesional"

El jefe de la unidad adscrita al Consell y expertos universitarios rechazan crear unos «mossos»...

Enlaces recomendados: Premios Cine