Mancant tres o quatre partides perquè s'acabe la primera fase, els equips representants de l'escola de tecnificació de Vila-real tenen moltes opcions de disputar les semifinals, tant en la Lliga promeses com en la Lliga dues, on son tercers en la llista.

La parella representant de València guanyà a l'equip de Murla per 60 a 45 en el trinquet de Pedreguer. La competició contínua. La pròxima partida es disputara divendres que ve en el trinquet Eusebio de Sueca, on jugara de nou l'equip de València contra l'equip de Vila-real. L'equip de València podria aconseguir la passada a les semifinals si aconsegueix els tres punts en el trinquet de la Ribera Alta.

També divendres que ve en el trinquet Eusebio de Sueca es jugarà una nova partida de la III Lliga promeses Caixa Popular, a partir de les 17 hores, on jugaren l'equip de Julio d'Alginet, Álex de Vinalesa i Raúl de Benimagrell contra l'equip de Jesús de Baronia i Carlos de Faura, que dissabte passat van guanyar a Petrer, aconseguint tres punts davant l'equip de Petrer i situant-se segons en la classificació.