El pròxim dilluns dia 12 de juny a partir de les 18:30 hores tindrà lloc al trinquet de Borriana la segona jornada del grup A de la fase regular de la X Copa d'Escala i Corda Professional, un duel que enfrontarà a la parella subcampiona de la passada edició, Puchol II i Monrabal - Ajuntament de Vinalesa, front a l'equip representatiu de l'Ajuntament de Dénia, Francés i Félix.

Es presenta una confrontació molt parella entre dos equips molt compensats i que compten amb dos grans figures. Per una part destaca Puchol II, vigent campió del Individual Professional que es tracta de la punta de llança del conjunt de Vinalesa, mentre que entre la formació contraria, sobreïx el nom de Félix, recent campió de la Lliga Professional que es tracta del jugador clau en la parella de Dénia.

La formació de Vinalesa, únic equip que repeteix de l'edició de 2016 juntament amb els campions, debutarà en aquesta edició al Baptiste Viñes de Borriana. Però, en aquesta edició estaran penalitzats pel fet que el seu mitger Monrabal, eixirà des de la corda. Per contra, per als seus rivals la partida a Borriana suposarà la seua segona aparició en la Copa, ja que avui divendres seran protagonistes en la partida inaugural de la Copa que els enfrontarà al vigents campions, Pere Roc II i Jesús.

Cal destacar, que la segona competició més rellevant per equips en la modalitat d'Escala i Corda comptarà amb dos grups de 4 equips, tots huit seran parelles. El torneig repetirà el format de la passada temporada, jugant-se sis partides lligueta en cadascun dels dos grups. Els dos primers classificats de cada grup accediran a la ronda de semifinals, on una eliminatòria enfrontarà al primer classificat del grup A front al segon del Grup B, mentre que l'altra semifinal mesurarà al primer del Grup B contra el segon del grup A. La ronda de semifinals es jugarà a partida única, com també ocorrerà amb la gran final que està programa per al 15 de juliol al trinquet de Llíria.

Concretament, els equips que conformen els grups A i B per a aquesta competició són els següents, amb la particularitat que alguns jugadors eixiran de la corda:

Grup A. Está format per Puchol II i Monrabal (ix de la corda) - Ajuntament de Vinalesa / Pere Roc II i Jesús (ix de la corda) - Ajuntament de Llíria / Santi de Silla i Santi de Finestrat - Ajuntament de Guadassuar / Francés i Félix - Ajuntament de Dénia.

Grup B. Está format per oro III i Hèctor (ix de la corda) - Ajuntament de València / Pablo Sella i Javi - Ajuntament de Benissa / Genovés II i Salva - Ajuntament de Murla / Marc i Pere - Ajuntament de Montserrat.