La Federació de Pilota Valenciana va obrir el passat dilluns 05 de juny l'inscripció per al I Autonòmic de Frare - Diputació de Castelló, torneig que es celebrarà el pròxim 1 i 2 de Juliol a les poblacions de Traiguera i (Barri d'Anroig) Xert. La competició es disputarà en parelles en totes les categories, a excepció de les categories escolars, cadet i infantil que es jugarà en format Individual, al disputar-se en el trinquet del Barri d'Anroig de Xert que té unes menors dimensions que el de Traiguera. Concretament, les categories convocades són escolars (benjamí, aleví, infantil i cadet), federades (1ª, 2ª i 3ª masculines i femenina), recreativa (per aficionats sense federar, veterans o equips mixts) i categoria d'inclusió (persones amb diversitat funcional).

Cal destacar que la competició en cada categoria es desenvoluparà integrament en el mateix dia, a pesar d'això, tots els participants tindran la possibilitat de passar un cap de setmana alternant la competició esportiva amb la vessant turística i cultural, ja que des de l'organització s'han ofert un gran número d'activitats turístiques així com s'han aconseguit dos ofertes en les cases rurals Art Rústic del Barri d'Anroig i en el Panoràmica Golf, Sports & Resort de Sant Jordi.

El full d'inscripció estarà disponible en la web de la Federació de Pilota Valenciana, i tots els interessats es poden adreçar a l'entitat per sol·licitar més informació o realitzar la citada inscripció.