Obert el període d'inscripció al I Autonòmic de Frare – Diputació de Castelló

09.06.2017 | 08:24

La Federació de Pilota Valenciana va obrir el passat dilluns 05 de juny l'inscripció per al I Autonòmic de Frare – Diputació de Castelló, torneig que es celebrarà el pròxim 1 i 2 de Juliol a les poblacions de Traiguera i (Barri d'Anroig) Xert. La competició es disputarà en parelles en totes les categories, a excepció de les categories escolars, cadet i infantil que es jugarà en format Individual, al disputar-se en el trinquet del Barri d'Anroig de Xert que té unes menors dimensions que el de Traiguera. Concretament, les categories convocades són escolars (benjamí, aleví, infantil i cadet), federades (1ª, 2ª i 3ª masculines i femenina), recreativa (per aficionats sense federar, veterans o equips mixts) i categoria d'inclusió (persones amb diversitat funcional).

Cal destacar que la competició en cada categoria es desenvoluparà integrament en el mateix dia, a pesar d'això, tots els participants tindran la possibilitat de passar un cap de setmana alternant la competició esportiva amb la vessant turística i cultural, ja que des de l'organització s'han ofert un gran número d'activitats turístiques així com s'han aconseguit dos ofertes en les cases rurals Art Rústic del Barri d'Anroig i en el Panoràmica Golf, Sports & Resort de Sant Jordi.

El full d'inscripció estarà disponible en la web de la Federació de Pilota Valenciana, i tots els interessats es poden adreçar a l'entitat per sol·licitar més informació o realitzar la citada inscripció.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

EL HUMOR GRÁFICO DE XIPELL


anteriorsiguiente

Playas en la Comunitat Valenciana

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre las playas de Alicante, Castelló y Valencia y el mapa con todas las playas. ¡Vota tu playa favorita, envía fotos de las playas y decide dónde pasar tus días de sol!

 
Enlaces recomendados: Premios Cine