El carrer de pilota Godelleta es prepara per a les finals més esperades del major torneig de galotxa, el 42e Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés 2017.

Juntament amb la presència de totes les formacions finalistes, així com dels representants de la entitat patrocinadora del torneig, es va presentar la nit del dimarts a El Corte Inglés de Colón, les finals de les categories de joc en carrer, que aquest cap de setmana tindran a ple rendiment el carrer de galotxa de Godelleta.

En l'acte van estar presents el responsable regional de Comunicació i Relacions Externes, Pau Pérez, i el vicepresident de galotxa, Federico Oliva, juntament amb l'alcalde de Godelleta, Rafael Fora, aquest últim acompanyant a l'equip finalista de la categoria femenina que disputen per primera vegada la final a aquesta 42 edició.

Oliva, com a màxim responsable de l'àrea de galotxa, va explicar la programació del cap de setmana a Godelleta. A més, Oliva va voler reiterar l'agraïment a El Corte Inglés per dur des de 1976 al costat de la Federació de Pilota Valenciana (F.P.V.), a tots els presidents de tots els clubs pel seu dur treball, i també va aprofitar per a felicitar als jugadors finalistes per classificar als seus equips.

Per la seva banda, l'alcalde de Godelleta va mostrar la seva satisfacció perquè la població pot celebrar al llarg de tot l'any activitats esportives relacionades amb la Pilota Valenciana. «Vam ser pioners en el Campionat de El Corte Inglés, moltes de les finals s'han celebrat a la nostra població i moltes les han disputat els nostres equipos. A més, aquest any, amb motiu del 50 aniversari del club, és un premi poder acollir les finals de les categories de carrer», va explicar Fora.

Pérez va asegurar que Godelleta «organitzarà magníficament aquestes finals gràcies a l'experiència amb la qual ja contem», i també va felicitar a tots els jugadors finalistes d'aquest any.