Dos equips del club d'Onda son els primers classificats dels grups provincials de les quartes categories de la 43ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés.

D'aquesta manera, en la categoria quarta A es el Pepsi Max Onda A qui domina en solitari el seu grup, ja que suma huit punts, un més que el segon classificat, el Castelló de la Plana, que després de sumar els tres punts la pasada jornada davant el Moncada ara compta amb un total de set punts al seu caseller. Les pròximes dues setmanes serán de descans, ja que la competició pararà per les festes de Pasqua.

Respecte al grup provincial de la quarta categoría B, son el Pepsi Max Onda B i C els que ocupen les dues primeres posicions de la clasificació. Tot i que es la segona formació del club d'Onda qui ocupa el liderat en solitari, ja que els seus jugadors han guanyat les quatre partides disputades fins al momento, sumant per al seu equip els dotze punts que s'han disputat fins a la data en aquesta competició de galotxa.