Llíria acull el diumenge la sisena edició del concurs GraffitArt 2013, en el qual els amants de l'aerosol podran demostrar les seues habilitats en este tipus d'art urbà.

El certamen, que s'inclou dins de les festes patronals de Sant Miquel, es celebrarà com cada any al Parc de la Bombilla, on els artistes podran plasmar els seus treballs en els murs de les casetes situades en el recinte o en panells mòbils d'àmplies dimensions facilitats per l'ajuntament.

La regidora de Joventut, Susi Subiela, destaca que esta iniciativa «no només busca ser un espai de creativitat entre els joves artistes sinó també pretén promoure la convivència del graffiti amb l'entorn urbà».

La regidora assenyala que l'Ajuntament de Llíria «ha habilitat diferents punts en la localitat perquè els artistes puguen realitzar i exhibir la seua obra mantenint net el municipi i el seu mobiliari urbà». Així, els espais estan situats a El Canó i en els punts de trobada de Jardí de Lauro i El Puig-i-Lis.

Carlos Galindo guanyà el 2012

En l'edicio de 2012, L'obra Llíria Infantil de Carlos Galindo va obtindre el primer premi. En segon lloc va quedar el treball Atardecer dels artistes Luis Martínez Carrasco i Elizabeth Mondaca Chappa, mentres que el tercer va ser Iván Saiz Palacios amb l'obra Edeta.