La revista ´Saó´ analitza el paper de les xarxes socials en els mitjans de comunicació

06.11.2013 | 03:06

La revista Saó d'aquest mes s'ocupa del paper de les xarxes socials en la comunica?ció. Per analitzar aquest fenomen, compta amb la col·laboració de cinc especialistes reco?neguts. Dolors Palau, professora de la Universitat de València, analitza com afecten les xarxes socials el periodisme, ja que aquestes s'han incorporat a la tasca periodística en el paper de les fonts i com a especialistes en fluxos d'informació. Àlvar Peris, professor de la Universitat de València, aborda les identitats digitals en les xarxes. Dues de les xarxes més dinàmiques i utilitzades són Twitter i Facebook, i del seu impacte s'encarrega la professora de la Universitat de València Lorena Cano, que analitza el cas valencià, on un 75,2 % de la població utilitza Internet o es connecta i participa en xarxes socials. Així mateix, Amparo López Meri, professora de la Universitat Jaume I de Castelló, revisa les característiques i l'impacte de Twitter, una de les xarxes preferides pels usuaris. El Quadern es completa amb una entrevista realitzada per Teresa Ciges, membre del consell de redacció de Saó, al professor de periodisme digital de la Universitat de València, Guillermo López.
El darrer número es completa, entre d'altres, amb un apunt de Vicent Partal sobre la Via Catalana i una interessant entrevista a Anna Bosch, autora de Miedo a la democracia. Estados Unidos ante la Repúbli?ca y la Guerra Civil española, guardonada amb el Premi Willi Paul Adams 2013 de l'Organization of American Historians dels EUA. La portada és obra de Ángel Celada.

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine