L´Eliana organitza una taula redona per commemorar el 30 aniversari de la Llei d´Ús del Valencià

19.11.2013 | 00:31

L'Ajuntament de l'Eliana ha organinitzat el proper dilluns 25 de novembre una taula redona per a commemorar els 30 aniversari de l'aprovació de la Llei d'Ús i Ensenyament del València. Amb la col.laboració d'associacions socials i culturals del municipi com ara el Centre d'Estudis Locals (CEL), el consistori vol recordar la data i el seu significat però, sobretot, per continuar en la tasca comuna de fer-la aplicar, de desenvolupar-la i defendre-la.
La taula redona, amb el títol de La Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià, ara fa 30 anys, contarà amb la participació d'un nodrit i divers grup de contertulians que aportaran visions diferents i complementàries de la qüestió: Ciprià Císcar, secretari de relacions polítiques i conseller que va ser en el moment d'aprovació de la Llei d'Ús; Jesús Huguet, membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua; Vicent Moreno, President d'Escola Valenciana; Josep Torrent periodista i director d'El País-Comunitat Valenciana; Vicenta Córcoles, mestra i primera directora del primer col.legi de línia valenciana de L'Eliana, el CEIP L'Olivera i l'Alcalde de L'Eliana, Josep Maria Àngel.
La xarrada tindrà lloc a la sala polivalent del Centre de Formació de Persones Adultes de L'Eliana (carrer del Parc, s/n) a les 19.30 hores i serà introduïda musicalment per l'Escola Coral del Cor de L'Eliana que interpretarà una xicoteta selecció de cançons tradicionals valencianes.

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine