L'editorial Ulleye presenta hui el seu nou projecte «Festival de la Cançó de Xàtiva, 1974-1995» a la Societat Coral El Micalet de Valencia. Un llibre amb 3 CD's, amb 49 cançons, per a recordar el Festival. Des de 1974 fins a 1995, va haver-hi anualment un esdeveniment dins de la programació de la Fira d'Agost de Xàtiva amb el nom de Festival de la Cançó, majoritàriament, o amb una altra denominació, per exemple Festival Folk de Xàtiva o Nit de Cançó i Marxa, que presentava la música i veu en la

nostra llengua. En total 22 edicions

van tenir lloc.

Ulleye les ha numerat de l'1 al 22 Festival de la Cançó de Xàtiva. Entre aquells primers anys i les últimes raneres del Festival, van passar pel mateix la majoria de noms representatius de la Cançó.

Homenatge a Ovidi

Ovidi Montllor va participar com a cantautor quatre vegades en el festival de la Cançó de Xàtiva, l'última a l'agost de 1993 amb un concert homenatge a Vicent Andrés Estellés, acompanyat del seu inseparable Toti Soler a la guitarra. D'Estellés, Ovidi deia que des dels temps d'Ausiàs March no va haver-hi un altre poeta al País Valencià com ell.

Ulleye se sumar-se així a l'homenatge a aquest treballador de

la paraula, Ovidi Montllor, dedicant-li aquest nou projecte. El llibre es pot adquirir a les llibreries.