I ara què?

02.12.2013 | 01:39

Encara em fa mal el pessic de ràbia que m'està fent sagnar el cor des que a les 12.19 hores la imatge de Genar Martí es va congelar durant un instant i 24 anys d'història de RTVV es van sintetitzar en la pantalla en negre, muda, buida, morta. El president de tots els valencians, Alberto Fabra, va assegurar que tancar la nostra radiotelevisió pública havia sigut la pitjor decisió de totes les que ha hagut de prendre, i potser és veritat, però el seu neguit no justifica la ignomínia ni el fa mereixedor del perdó de la societat valenciana.
Ell només fa dos anys que està al front d'un govern ple d'incapaços i ineptes, però és l'hereu de la gloriosa herència dels seus predecessors Zaplana, Olivas i Camps que ja han passat a la història pel cabàs de despropòsits amb què cada dia ens avergonyeixen perquè la seua manera sectària de governar i la gestió irresponsable i cega de la Generalitat durant els últims 18 anys ens han portat a la ruïna econòmica i social. Aço és un desastre i ells ho saben. Ho saben perquè han traspassat tots els límits i ni han escoltat la veu del carrer ni de la societat civil ni de tants milers de persones que els demanàvem que rectificaren, que no tancaren la ràdio i la televisió que tenien segrestades i que volíem de tots.
Ho saben perquè són portada de tots els diaris i han obert els informatius de totes les cadenes d'ací i de mig món com a exemple de gestió incompetent no només dels mitjans públics durant vora 20 anys, sinó del final. Per no saber no han sabut ni de rematar bé la faena del botxí i durant hores una ventada d'insòlita llibertat ens ha permés vore'ls en pilotes, desarmats i vençuts i ridiculament patètics sense l'arma de la propaganda i el timo dels grans events. Fabra va dir que no podia fer cap altra cosa que tancar RTVV.
Bé, i ara què? Ara que farà amb la pell del tigre que acaba de matar? Què farà per a no ser condemnat judicialment una altra vegada per haver gestionat tan malament l'ERO de RTVV? Què farà per a reactivar el sector audiovisual autonòmic? Què farà per a no seguir avergonyint-nos després que ens ha deixat al nivell de Ceuta i Melilla? Què farà demà mateix davant de quasevol auditori quan li pregunten per Canal 9? Quant de temps suportarà els crits de ràbia i indignació dels treballadors de RTVV i de tots els qui ens hem sentit ofesos per la decisió impresentable de tancar-nos la nostra ràdio i la nostra televisió? Senyor President, i ara què?

Calendarios 2017/18

Calendario Laboral y Escolar Comunidad Valenciana

Consulta el calendario de 2017/18

Todos los días festivos nacionales, locales y de las ciudades de València, Castelló y Alicante de 2017 y 2018, así como el calendario escolar para el curso 2016/17.


Comunitat Valenciana


Uno de cada tres pescados que se consumen tiene anisakis

Uno de cada tres pescados que se consumen tiene anisakis

Las larvas del parásito pueden pasar al organismo si se consume pescado crudo o poco cocinado

Carolina Punset y Alexis Marí esperan su primer hijo

Carolina Punset y Alexis Marí esperan su primer hijo

La pareja contrajo matrimonio el pasado mes de febrero en el edificio del Veles e Vents en València

Una joven convierte en viral el acoso que sufrió en una playa de Torrevieja

Una joven convierte en viral el acoso que sufrió en una playa de Torrevieja

Alba L. Bueno relata su desamparo después de denunciar que estaba siendo grabada en la playa...

â??
Cuánto cuesta la vuelta al cole en la Comunitat Valenciana

Cuánto cuesta la vuelta al cole en la Comunitat Valenciana

La Unión de Consumidores elabora un informe con datos de colegios públicos, concertados y privados

Bonig negocia con las autonomías del PP a petición de Puig para cambiar la financiación

Bonig negocia con las autonomías del PP a petición de Puig para cambiar la financiación

La lideresa popular admite que la unidad del frente valenciano para exigir más dinero está rota

Enlaces recomendados: Premios Cine