El concurs fotogràfic de Levante-EMV i Consum arriba a la seua fase final. L´ admissió de fotografies començà el 30 de juny i es tancarà el pròxim dimecres, dia 20 de setembre.

El concurs té dues etapes. Una vegada s'haja tancat el termini de presentació de fotografies, s'obrirà el termini de la votació popular diumenge 24 de setembre fins al 8 d'octubre, tots dos inclusivament. La fotografia que aconseguisca més vots serà la guanyadora absoluta i es donarà a conéixer en un acte organitzat per a tal fi.

El premi per a la fotografia més votada serà un telèfon mòbil. A més a més, de totes les fotografies participants en El Nostre Patrimoni es seleccionaran les 12 millors, d'acord amb el criteri del jurat.

El jurat estarà compost per: un fotògraf de reconegut prestigi, un representant del periòdic Levante-EMV, un directiu de Consum i un alt càrrec de l'Agència Valenciana de Turisme.

12 guanyadors/12 mesos

El premi per als 12 autors de les 12 fotografies seleccionades pel jurat serà compondre cadascuna de les 12 fulles dels 12 mesos del calendari del 2018 que el periòdic editarà.

Aquest calendari es lliurarà, de forma gratuïta o amb un sobrecost mínim, a la segona quinzena de desembre del 2017. Cadascun dels 12 guanyadors obtindrà un val de 100 euros per a comprar en establiments Consum i una càmera 360º. Al web del diari es poden consultar les fotos participants i allotjades en una galeria dins del propi site del concurs amb les dades (títol i autor) de les mateixes, amb la finalitat que tots els participants puguen anar veient quin és la participació. Aquest reportatge recull una selecció de les imatges que ens han fet aplegar els lectors.

Cada concursant pot enviar quantes fotografies considere sempre que siga el fotògraf de les mateixes i que estiguen relacionades amb algun dels llocs o elements que són Patrimoni de la Humanitat a la Comunitat Valenciana: art rupestre de l'Arc Mediterrani, el Misteri d'Elx, les Falles, la dieta mediterrània, el Palmerar d´Elx, la Mare de Déu de la Salut d´Algemesí, la Llotja de la Seda, el Tribunal de les Aigües i el Museu Escolar de Pusol (Elx). L'objectiu d´aquesta campanya editorial és valorar el patrimoni material i immaterial de la Comunitat Valenciana perquè els lectors, tant de web com de paper, coneguen les zones més emblemàtiques declarades Patrimoni de la Humanitat.