La Vall d'Uixó

Any electoral

Veure dia rere dia a la gent que ens representa a Les Corts sempre a la grenya no és, precisament, un espectacle gens edificant. Isabel Bonig, com a portaveu del PP, es una dona acostumada a les batalles polítiques. Recordem que va ser alcaldessa de La vall d´Uixò i consellera d´Infraestructures,

La Jaume I estaba en «números rojos»

El rector Francesc Michavila anunciaba su intención de abandonar el cargo debido a los pocos apoyos que tenía para consolidar la UJI

El fil històric de la seda

«Las rutas de la seda en la historia de España y Portugal» n´és el degut tribut acadèmic a un àmbit d´investigació cabdal per a conéixer l´evolució històrica de moltes societats arreu del món i, en particular, de la valenciana, atès que aquesta fa poc més de dos-cents anys, encara era el nucli seder més gran de la península Ibèrica i un dels més importants de tot Europa.

Más Noticias de La Vall d'Uixó

texto-alt

Cuéntanos tu historia

¡Participa en nuestro portal contándonos tus historias! Cuéntanos dónde vives y cómo ese lugar puede ser mejor. Envíanos un mail a levante.rdc@epi.es.

texto-alt

Las fotos de los lectores

¿Quieres que tus fotos aparezcan publicadas en nuestra web? Envíanos las mejores imágenes de tus viajes, de tu familia, de tus amigos... pinchando aquí.

Cerca de ti: Consulta las noticias de tu municipio

Enlaces recomendados: Premios Cine