03 de noviembre de 2016

Saviesa y serenitat

03.11.2016 | 11:40

Se m´han quedat tantes converses pendents amb Miguel Sarrión. Tants partits, tants jugadors, tants entrenadors que analitzar amb la seua saviesa futbolística que el duel per la seua mort és fa encara més intens. Supose que quan es perd un ser tan apreciat i amb qui has compartit tantes vivències, sempre queda eixa sensació de no haver apurat el temps al seu costat.

Vaig conèixer Miguel Sarrión al concessionari de vehicles que montà al carrer Reina, cantó amb Porta de Sant Miquel. Sembla que buscà en la seua altra passió, l´automòbil, un retir després d´una vida dedicada al futbol, tant com a jugador com a tècnic. Feia poc que estava en funcionament la delegació de Levante-EMV a Xàtiva i acceptà l´encàrrec de fer una columna d´opinió, dues vegades a la setmana, on aportar els seus coneixements i la seua experiència de futbol i de vida. Des d´aleshores, era principis dels anys 90, Miguel mai no va deixar d´estar present en estes pàgines, la qual cosa resumeix la seua manera d´entendre l´amistat des de la lleialtat i el respecte a la paraula donada. Tot en Miguel era diferent. En un món com el futbol de vegades tan atàvic i passional, sempre aportava la serenitat i el punt d´estil imprescindible per convertir el futbol en esport modernitzant.

Certament, Miguel Sarrión deixa un buit insubstituïble a la grada del Camp Murta. Però la seua figura traspassa l´espai d´estes línies escrites des del record d´una persona a la qual sempre li deuré l´entrevista que un dia m´encarregà un antic cap d´este diari i que sempre vaig anar postergant inconscientment perquè, supose, un mai troba el dia de fer l´entrevista pòstuma d´un amic. I menys de Miguel Sarrión.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

La Costera-La Canal-La Vall d´Albaida

Lligam promueve una «crianza humanizada» con unas jornadas en Ontinyent

La asociación Lligam ha organizado un fin de semana pedagógico en Ontinyent con diferentes...

Xàtiva reducirá un 75 % la cuantía de las multas de la ORA para alivio del comercio

Xàtiva reducirá un 75 % la cuantía de las multas de la ORA para alivio del comercio

La modificación de la ordenanza situará en 10 euros la sanción por pronto pago, aunque tardará 3...

«El consistorio actúa cuando hay presión ciudadana»

De la reunión del pasado viernes con el concejal de Movildiad, los comerciantes de Xàtiva salieron...

La Diosa Fortuna sella un Pleno al 15 de 224.000 euros

La Administración de Lotería número 3 de Xàtiva tramitó por ventanilla la quiniela con todos los...

Xàtiva descarta mover de la plaza del Mercat a los vendedores ambulantes

Los mercaderes, enfadados con el proceso de peatonalización, pider ser trasladados a la Albereda

Enlaces recomendados: Premios Cine