19 de mayo de 2017
19.05.2017

IES Simarro: Educació publica i de qualitat

L'institut d'ESO, Batxillerat i FP de Xàtiva ofereix un dels equipaments educatius més complets i aposta per la formació integral de l'individu

19.05.2017 | 10:42
IES Simarro: Educació publica i de qualitat

L'IES Dr. Lluís Simarro de Xàtiva és un centre públic d'ensenyament secundari i de formació professional compromés amb l'educació dels nostres adolescents com a ciutadans lliures, autònoms, responsables i respectuosos, amb l'aprenentatge necessari per afrontar els estudis superiors o el món del treball. Per respondre a aquest compromís disposem d'unes instal·lacions sòlides, funcionals i estètiques, totalment equipades per a l'oferta educativa que oferim.

En secundària, on impartim ESO i Batxillerat, tenim tres laboratoris de ciències, sis aules per a plàstica, tecnologia i música, cinc aules d'informàtica, gimnàs, trinquet, galotxa i tres pistes esportives. Així mateix, totes les aules estan dotades amb projectors multimèdia i amb connexió a internet. També, el centre està dotat d'un sistema de videovigilància.


Oferta de cicles formatius

En formació professional es pot estudiar cicles formatius bàsics, de grau mitjà i de grau superior de la família d'Informàtica i Comunicacions i de la família d'Administració i Empresa. També es pot cursar el grau mitjà d'Obres d'interior, decoració i rehabilitació. Per a tots aquests estudis disposem de 14 aules d'informàtica, a més d'aules polivalents amb projectors, internet, wifi, etc.

Per completar la formació integral de l'individu en l'IES Doctor Lluís Simarro obrim el centre a la societat, tot participant en programes que involucren a entitats locals, comarcals, nacionals i internacionals. Parlem del Costumari Musical Intercentres, que ha generat l'organització d'un congrés internacional sobre educació artística i rendiment acadèmic; del projecte Simarro-Amical Mauthausen de memòria històrica i prevenció del feixisme, de la Mostra d'Acrogimnàstica, de ser centre preparador i examinador de les proves de certificació de Cambridge English Language Assesment, programa Etwinning, disseny de drons per a aplicacions pràctiques, etc. Així mateix, mantenim contacte directe amb el teixit empresarial de la comarca de la Costera i participem en projectes d'innovació i mobilitat europeus Erasmus+, on professorat i alumnat fan estades en països comunitaris on aportem la nostra experiència i aprenem d'altres sistemes educatius i de formació professional.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

La Costera-La Canal-La Vall d´Albaida

Xàtiva elimina el requisito del kilometraje en las becas de transporte universitario

El importe total de las ayudas repartidas baja de 50.000 a 20.000 euros

El Área Xàtiva-Ontinyent aumenta en 2.000 las dosis suministradas contra la gripe

El Área Xàtiva-Ontinyent aumenta en 2.000 las dosis suministradas contra la gripe

En la pasada campaña es registraron 2.500 casos de gripe en el área Xàtiva-Ontinyent y el 93% de...

Un congreso internacional analiza la importancia de la Orden de Montesa

Un congreso internacional analiza la importancia de la Orden de Montesa

Expertos de universidades españolas, portuguesas o italianas debatirán en la Universitat de...

Canals obtiene una ayuda de 389.059 euros para un taller de empleo

El alcalde recalca el esfuerzo municipal realizado en aras de potenciar la creación de empleo

El PP de la Font recurre a la Audiencia el archivo de la causa contra el alcalde

La portavoz del PP de la Font de la Figuera, Mª José Penadés, ha anunciado que su formación va a...

Balance del primer día de caza

mucha ilusión por la apertura de la veda para muchos cazadores, pero pocos tiros en el primer día...

Enlaces recomendados: Premios Cine