19 de mayo de 2017
19.05.2017

IES Simarro: Educació publica i de qualitat

L'institut d'ESO, Batxillerat i FP de Xàtiva ofereix un dels equipaments educatius més complets i aposta per la formació integral de l'individu

19.05.2017 | 10:42
IES Simarro: Educació publica i de qualitat

L'IES Dr. Lluís Simarro de Xàtiva és un centre públic d'ensenyament secundari i de formació professional compromés amb l'educació dels nostres adolescents com a ciutadans lliures, autònoms, responsables i respectuosos, amb l'aprenentatge necessari per afrontar els estudis superiors o el món del treball. Per respondre a aquest compromís disposem d'unes instal·lacions sòlides, funcionals i estètiques, totalment equipades per a l'oferta educativa que oferim.

En secundària, on impartim ESO i Batxillerat, tenim tres laboratoris de ciències, sis aules per a plàstica, tecnologia i música, cinc aules d'informàtica, gimnàs, trinquet, galotxa i tres pistes esportives. Així mateix, totes les aules estan dotades amb projectors multimèdia i amb connexió a internet. També, el centre està dotat d'un sistema de videovigilància.


Oferta de cicles formatius

En formació professional es pot estudiar cicles formatius bàsics, de grau mitjà i de grau superior de la família d'Informàtica i Comunicacions i de la família d'Administració i Empresa. També es pot cursar el grau mitjà d'Obres d'interior, decoració i rehabilitació. Per a tots aquests estudis disposem de 14 aules d'informàtica, a més d'aules polivalents amb projectors, internet, wifi, etc.

Per completar la formació integral de l'individu en l'IES Doctor Lluís Simarro obrim el centre a la societat, tot participant en programes que involucren a entitats locals, comarcals, nacionals i internacionals. Parlem del Costumari Musical Intercentres, que ha generat l'organització d'un congrés internacional sobre educació artística i rendiment acadèmic; del projecte Simarro-Amical Mauthausen de memòria històrica i prevenció del feixisme, de la Mostra d'Acrogimnàstica, de ser centre preparador i examinador de les proves de certificació de Cambridge English Language Assesment, programa Etwinning, disseny de drons per a aplicacions pràctiques, etc. Així mateix, mantenim contacte directe amb el teixit empresarial de la comarca de la Costera i participem en projectes d'innovació i mobilitat europeus Erasmus+, on professorat i alumnat fan estades en països comunitaris on aportem la nostra experiència i aprenem d'altres sistemes educatius i de formació professional.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

La Costera-La Canal-La Vall d´Albaida

Bocairent instalará cámaras en los polígonos conectadas con la base de la Policía Local

Bocairent instalará cámaras en los polígonos conectadas con la base de la Policía Local

El contrato ha sido licitado por unos 100.000 euros y mejorará la seguridad de las empresas...

La Comunidad Islámica de la Canal condena los atentados en un acto en Navarrés

Un portavoz del colectivo asegura en la mezquita que los que siembran «tanto dolor y terror no...

Ontinyent organiza dos tardes de pilota valenciana durante las fiestas

Ontinyent organiza dos tardes de pilota valenciana durante las fiestas

Hoy y mañana el deporte autóctono llegará la calle Altet de Sant Joan con profesionales de galotxa

Balduino programa una partida de escala i corda en Castelló de Rugat con Puchol

El trinquet de la localidad de la Vall acoge mañana dos partidas de raspall y el sábado la del...

El Rally se traslada al parking de la avenida Sant Francesc

El Rally se traslada al parking de la avenida Sant Francesc

El alcalde, Jorge Rodríguez, y algunos concejales se acercaron ayer a visitar los coches antiguos...

Enlaces recomendados: Premios Cine