19 de mayo de 2017
19.05.2017

IES Simarro: Educació publica i de qualitat

L'institut d'ESO, Batxillerat i FP de Xàtiva ofereix un dels equipaments educatius més complets i aposta per la formació integral de l'individu

19.05.2017 | 10:42
IES Simarro: Educació publica i de qualitat

L'IES Dr. Lluís Simarro de Xàtiva és un centre públic d'ensenyament secundari i de formació professional compromés amb l'educació dels nostres adolescents com a ciutadans lliures, autònoms, responsables i respectuosos, amb l'aprenentatge necessari per afrontar els estudis superiors o el món del treball. Per respondre a aquest compromís disposem d'unes instal·lacions sòlides, funcionals i estètiques, totalment equipades per a l'oferta educativa que oferim.

En secundària, on impartim ESO i Batxillerat, tenim tres laboratoris de ciències, sis aules per a plàstica, tecnologia i música, cinc aules d'informàtica, gimnàs, trinquet, galotxa i tres pistes esportives. Així mateix, totes les aules estan dotades amb projectors multimèdia i amb connexió a internet. També, el centre està dotat d'un sistema de videovigilància.


Oferta de cicles formatius

En formació professional es pot estudiar cicles formatius bàsics, de grau mitjà i de grau superior de la família d'Informàtica i Comunicacions i de la família d'Administració i Empresa. També es pot cursar el grau mitjà d'Obres d'interior, decoració i rehabilitació. Per a tots aquests estudis disposem de 14 aules d'informàtica, a més d'aules polivalents amb projectors, internet, wifi, etc.

Per completar la formació integral de l'individu en l'IES Doctor Lluís Simarro obrim el centre a la societat, tot participant en programes que involucren a entitats locals, comarcals, nacionals i internacionals. Parlem del Costumari Musical Intercentres, que ha generat l'organització d'un congrés internacional sobre educació artística i rendiment acadèmic; del projecte Simarro-Amical Mauthausen de memòria històrica i prevenció del feixisme, de la Mostra d'Acrogimnàstica, de ser centre preparador i examinador de les proves de certificació de Cambridge English Language Assesment, programa Etwinning, disseny de drons per a aplicacions pràctiques, etc. Així mateix, mantenim contacte directe amb el teixit empresarial de la comarca de la Costera i participem en projectes d'innovació i mobilitat europeus Erasmus+, on professorat i alumnat fan estades en països comunitaris on aportem la nostra experiència i aprenem d'altres sistemes educatius i de formació professional.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

La Costera-La Canal-La Vall d´Albaida

Escapada en por la Albufera de Anna
Escapada en por la Albufera de Anna

Escapada en por la Albufera de Anna

Esta ruta es perfecta para realizar en época estival, por sus piscinas naturales en las que tomar...

Renfe incluye la estación de Moixent entre las paradas del tren regional

Renfe incluye la estación de Moixent entre las paradas del tren regional

La compañía programa servicios a Valencia de forma temporal hasta que se reanude la actividad de...

La agrupación de Castelló de Rugat duplica el gasto social por habitante

La agrupación de Castelló de Rugat duplica el gasto social por habitante

El nuevo modelo de la diputación eleva a 32,55 euros la inversión por vecino frente a los 17,5...

La Costera, la Canal y la Vall muestran su oferta en la Fira de les Comarques

Xàtiva, Montesa, Vallada, Moixent, Bocairent, Ontinyent, Enguera y las mancomunidades difunden...

Parra se libra. Algo va mal

De asombrosas, perplejas y prepotentes „cuando no imprudentes„ cabe considerar las...

El COR urge a la conselleria a dar carpetazo a la planta de Llanera tras un año de bloqueo

?El retraso de Medio Ambiente en enterrar el proyecto y definir un nuevo marco paraliza el mapa de...

Enlaces recomendados: Premios Cine