?

La Filmoteca d'Estiu ha registrat una assistència de16.737 espectadors en les 27 sessions que s'han celebrat del 1 al 31 d'agost als Jardins del Palau de la Música, i ha arribat a una mitjana de 620 espectadors per sessió, la tercera més alta en els catorze anys d'existència d'aquest esdeveniment cinematogràfic. En esta edició, la Filmoteca d'Estiu ha comptat amb projeccions tot el mes d'agost, excepte els dimecres, sempre en versió original amb subtítols.

La pel·lícula més vista en esta edició ha sigut Searching for Sugarman (2012) de Malik Bendjelloul, que va obtindre l'Oscar al Millor Documental. El documental sobre la vida del músic nord-americà d'origen hispà Sixto Rodríguez, una de les grans revelacions de 2012, va ser vist per més de 900 persones en les dues sessions en les quals es va projectar i se situa com una de les la pel·lícules amb més èxit de públic en la història de la Filmoteca d'Estiu, al costat de Vacances a Roma que va arribar en 2006 els 920 espectadors de mitjana en les seues dues projeccions.

També han obtingut uns bons resultats de públic les pel·lícules del cicle el cicle Ecos del cinema mut, centrat pel·lícules que s'aproximen des de molt diverses perspectives a la forma, l'estètica o la història del període mut. Dins de les més vistes d'aquest cicle figuren The Artist (2011) de Michel Hazanavicius, que va arribar els 795 espectadors en la seua última sessió, i L'il·lusionista (2010) de Sylvain Chomet, amb més de 700 espectadors en les seues dues projeccions