Un simposi analitzarà els 30 anys de la Llei d´Ús i Ensenyament del Valencià

L'Acadèmia Valenciana de la Llengua convida a experts, polítics i juristes a debatre sobre el futur de la nostra llengua

01.10.2013 | 09:08

L'Acadèmia Valenciana de la Llengua, a través de la seua Secció de Foment, prepara la celebració del XXX Aniversari de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià (LUEV) amb un simposi que tindrà lloc en el campus de la Universitat Politècnica de València els propers dies 22 i 23 de novembre, amb el títol El valencià: camí de futur.
L'organigrama de les dos jornades constarà de tres conferències i quatre taules redones, en les quals participaran i debatran polítics, juristes, ensenyants, periodistes i agents culturals per a examinar, des de diferents vessants, quin és el present i el futur de la nostra llengua trenta anys després de l'aprovació de la LUEV.

Ciprià Ciscar i Villalonga, presents
El president de la Secció de Foment, l'acadèmic Honorat Ros, que coordina el programa del simposi, ha avançat la participació dels exconsellers Ciprià Ciscar i Ferran Villalonga, els quals jugaren, en governs de signe polític distint i en etapes diferents, un paper important en la creació de la llei i en la posterior implantació de la llengua pròpia en el sistema educatiu.

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine