El Teatre Micalet programa 3 concerts d´Òscar Briz, Hugo i Arthur Caravan i Senior i el Cor Brutal

05.11.2013 | 00:00

El Teatre Micalet ha organitzat del 8 al 10 de novembre tres concerts amb Senior i el Cor Brutal, Arthur Caravan, Hugo Mas i Òscar Briz. Totes les actuacions estan previstes a les 20.30 hores, excepte la del diumenge 10, que serà a les 19 hores.
Senior i el Cor Brutal  obrirà este cicle de concerts. El grup de rock alternatiu interpretarà temes de València, Califòrnia, el nou treball que se situa més pròxim al folk que al rock, però que en diverses cançons recupera el colorit i el nervi elèctric.
El dissabte 9 serà el torn d'Hugo Mas i Arthur Caravan, que s'han reunit per a crear Wegener, una lluita de rivals, una batalla entre la ciència i la ficció, entre l'electricitat i l'acústica, entre la música i la literatura, entre la distorsió i la nitidesa. Entre Arthur Caravan i Hugo Mas. Un disc ple de metàfores que ret homenatge a la ciència i la literatura.

Òscar Briz tancarà les actuacions
El diumenge 10, a les 19 hores, Òscar Briz tancarà els concerts presentant al Teatre Micalet Youth, el setè treball del músic i compositor. En este nou treball hi podem sentir l'aroma soul, el pop lluminós, la cançó intimista o de protesta,  el folk-rock i fins i tot una composició obscura de cadència indie. Lletres que parlen d'experiències de joventut, que es completen novament amb texts del poeta Vicent Andrés Estellés.anteriorsiguiente

Globos de Oro 2018

Globos de Oro 2018

Conoce a los ganadores de los Globos de Oro y disfruta de las mejores imágenes de la alfombra roja en directo.

 

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine