?

L'Orquestra de València (OV) torna hui dimarts, 12 de novembre, a les 20 hores, a l'Espai Rambleta de València, on es podrà escoltar pràcticament el mateix concert que es va interpretar el passat 25 d'abril, amb motiu del 70 aniversari de l'agrupació musical, segons va informar ahir el Palau de la Música de València en un comunicat.

Així, el programa abasta l'obertura d'El caçador furtiu de Carl Maria von Weber, el Concert per a trompa i orquestra nº2 de Richard Strauss -que serà interpretat per la solista de la formació simfònica María Rubio- i la Simfonia nº9 Del nou món d'Antonín Dvorák. Les entrades són gratuïtes i estaran disponibles dues hores abans del concert, fins a completar l'aforament del Palau de la Música.

Estos concerts, baix la direcció del clarinet solista Enrique Artiga, tenen com objectiu acostar l' Orquestra de València a altre tipus de públic diferent al de la programació del Palau de la Música de València, i amb programes del gran repertori simfònic i del sacro. Eesta eixida se suma a les dues anteriors del mes d'octubre, que va realitzar l'agrupació valenciana en el Teatre el Musical i la Catedral de València.