L´Orquestra de València torna hui a l´Espai Rambleta amb concerts de Strauss i Dvorák

Les audicions pretenen apropar l'OV a un altre tipus de públic diferent al de la programació
del Palau de la Música

12.11.2013 | 01:22

L'Orquestra de València (OV) torna hui dimarts, 12 de novembre, a les 20 hores, a l'Espai Rambleta de València, on es podrà escoltar pràcticament el mateix concert que es va interpretar el passat 25 d'abril, amb motiu del 70 aniversari de l'agrupació musical, segons va informar ahir el Palau de la Música de València en un comunicat.
Així, el programa abasta l'obertura d'El caçador furtiu de Carl Maria von Weber, el Concert per a trompa i orquestra nº2 de Richard Strauss -que serà interpretat per la solista de la formació simfònica María Rubio- i la Simfonia nº9 Del nou món d'Antonín Dvorák. Les entrades són gratuïtes i estaran disponibles dues hores abans del concert, fins a completar l'aforament del Palau de la Música.
Estos concerts, baix la direcció del clarinet solista Enrique Artiga, tenen com objectiu acostar l' Orquestra de València a altre tipus de públic diferent al de la programació del Palau de la Música de València, i amb programes del gran repertori simfònic i del sacro. Eesta eixida se suma a les dues anteriors del mes d'octubre, que va realitzar l'agrupació valenciana en el Teatre el Musical i la Catedral de València.anteriorsiguiente

Premios Cine

Premios Goya 2018

Sé el primero en conocer a los en directo y disfruta de las mejores imágenes de la alfombra roja y de la gala de los Goya

 

Consulta la lista completa de nominados al Oscar y disfruta con la alfombra roja.

 

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine