Reggae valencià des d´Ontinyent

El grup Auxili grava "Dolç Atac", el segon disc d'estudi de la seua carrera

13.11.2013 | 10:53
El nou treball d´Auxili està dominat pels ritmes jamaicans.
El nou treball d´Auxili està dominat pels ritmes jamaicans.

El grup d'Ontinyent Auxili acaba de grava Dolç Atac, el seu segon disc d'estudi. Després d'un parèntesi on han pogut madurar i agafar forces amb nous components i noves influències, la banda de reggae torna a la càrrega amb esta nova referència.
Dolç Atac (Autoeditat, 2013) és la consagració d'Auxili cap a un so propi on abracen els ritmes jamaicans, especialment el reggae. Entre les seues influències es troben Seeed, Fermín Muguruza, La Gossa Sorda, Dub Inc. i també tot l'univers musical que habita en la seua ciutat natal, Ontinyent. Pel que respecta a les lletres continuen el fil del primer treball Existirem...?,textos combatius que denuncien totes els injustícies que actualment estan tan presents en la societat actual, deixant espai a més a altres temes com l'amor o desamor.
Auxili assenyala que la difusió de la seua música la vol fer de forma lliure i directa. És per això que posa a la disposició "de tot el món en descàrrega directa Dolç Atac". Un disc que recorda que és autoeditat per la pròpia banda i que ha estat possible gràcies a la gent que els ha ajudat en el seu projecte de micromecenatge i gravat i barrejat per Sam Ferrer en el WZ Estudi de Borriol.
A més, el grup ha contat amb l'ajuda d'amics i companys d'altres bandes valencianes com Joan Marc (La Gossa Sorda) al teclat o Albert (Obrint Pas) a la trompeta i arranjaments. En les col·laboracions han pogut contar amb Seguí (La Gossa Sorda) veu en el tema Abismes. Joan i Pau Barberà (Tashkenti) veu i acordió en Passa el Temps. Senka i Julio (L'Arrel) veu en Rude Girl i Dj Panxo (Sophy Zoo) i Dj Jano (L'Arrel) als efectes.anteriorsiguiente

Premios Cine

Premios Goya 2018

Sé el primero en conocer a los en directo y disfruta de las mejores imágenes de la alfombra roja y de la gala de los Goya

 

Consulta la lista completa de nominados al Oscar y disfruta con la alfombra roja.

 

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine