El catedràtic Ferran Carbó analitza hui al Micalet els inicis d´Andrés Estellés

26.11.2013 | 00:45

La Societat Coral el Micalet, dins de la seua Setmana Cultural dels Premis Miquelet 2013, organitza hui, dimarts 26 de novembre, la conferència De les "homilies" a les "tenebres". Sobre els inicis de Vicent Andrés Estellés, a càrrec del catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat de València Ferran Carbó.
Carbó és degà de la Facultat de Filologia, director de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana i coordinador de la Càtedra Joan Fuster. Ha escrit diversos llibres monogràfics, edicions i antologies, i més d'un centenar d'articles. Entre la seua producció cal destacar Com un vers mai no escrit. La poesia de Vicent Andrés Estellés en els anys cinquanta (2009), o la coordinació del llibre Vicent Andrés Estellés (2004). Ha rebut els premis Josep Carner, de l'Institut d'Estudis Catalans (1990), i de la Crítica, de Serra d'Or (1991).
La conferència comptarà amb el president de la Societat Coral el Micalet, Tonetxo Pardinyas, com a presentador i moderador.anteriorsiguiente

Globos de Oro 2018

Globos de Oro 2018

Conoce a los ganadores de los Globos de Oro y disfruta de las mejores imágenes de la alfombra roja en directo.

 

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine