La Plaça del Llibre supera les previsions

26.11.2013 | 00:45

La primera Plaça del Llibre -una iniciativa impulsada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV), l'Associació d'Editors del País Valencià (AEPV), Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i el Gremi de Llibrers de València" ha tancat les portes amb "un 25% més de vendes" de les previstes en les previsions "més optimistes" dels llibreters. Així ho van assegurar els organitzadors de la trobada, que es va clausurar el diumenge a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC).
Els títols més venuts han estat El tramvia groc de Joan Francesc Mira (Proa) en novel·la; València, Hollywood, Iturbi, de Manuel Molins (PUV) en teatre; Els fantàstics llibres voladors, de Willians Joyce (Fila Editorial) i La Rata Marieta (Tàndem Edicions) en gènere infantil; i Llibre de Meravelles i altres obres de Vicent Andrés Estellés (3-i4 Editorial), en el capítol de poesia.
L'organització subratlla que un dels objectius d'esta activitat era "la visualització de la literatura en català", cosa que "s'ha aconseguit per la gran resposta de la gent que ha acudit a tots els actes i presentacions programats". També van destacar la participació de centres d'ensenyament de tota la Comunitat Valenciana.anteriorsiguiente

Globos de Oro 2018

Globos de Oro 2018

Conoce a los ganadores de los Globos de Oro y disfruta de las mejores imágenes de la alfombra roja en directo.

 

Restaurantes en Valencia

Los mejores restaurantes en Valencia

Descubre los mejores restaurantes de tu zona: Gandía, Torrent, Sagunt... y disfruta de la cocina valenciana.
Todos los restaurantes de Valencia

 

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.

 
Enlaces recomendados: Premios Cine