El cor de dones A cau d´orella, dirigit per Mònica Perales plenarà el claustre de La Nau a la vesprada de Serenates. Format per un grup completament femení d´àmplia formació musical, tant vocal com instrumental, el cor interpretarà un concert per a cor de dones dels segles XX i XXI. El concert inclou obres de Ralph Vaughan Williams, Francis Poulenc, Gustav Holst i d´autors contemporanis com ara Veljo Tormis, Juan Luis Martínez, Sonia Megías, Josep Ramon Gil-Tàrrega o Eva Ugalde, entre altres.

El cor es va presentar al públic fa ja nou anys i des d´aleshores ha interpretat programes específics de diferents autors i èpoques: música romàntica alemanya per a cor de dones i piano, amb lieds de Brahms i Schubert; música del segle XVI composada per a convents; música religiosa dels segles XIX i XX amb obres de Mendelsohnn, Fauré, Poulenc, etcètera. A més ha realitzat l´estrena de diverses obres d´encàrrec de compositors valencians, amb l´ànim d´ampliar el repertori per a cor de dones.

A cau d´orella és grup resident a la Universitat de València i la seua directora, Mònica Perales, està també al capdavant de l´Escola de Cant Coral de La Nau de la Universitat de València i del Club Coral La Nau Gran de la Universitat. També és directora de l´Escola de Música Camp de Morvedre.