Dos concerts li queden a Serenates abans de esvair-se amb l´estiu. Aquesta mateixa vesprada el grup de metalls Spanish Brass Luur Metalls, acompanyat per la secció de metalls i percussió de la Jove Orquestra de la Generalitat, actuarà en el claustre de La Nau; demà, el punt final el posarà Capella de Ministrers, després d´onze nits de concerts a l´aire lliure.

L´Ensemble de Metalls i percussió de la Jove Orquestra i la Spanish Brass Luur Metalls interpretaran obres d´Aaron Copland, Cèsar Cano, Colomer, Fritze, Brossé, Astor Piazzola i inclús un medley amb arranjaments de Thierry Caens. Pel que fa a la Spanish Brass Luur Metalls, és un dels quintets més consolidats del panorama musical internacional. Els seus membres són professors de la Berklee a València i de la Universitat Europea de Madrid, i la banda ha participat en alguns dels festivals més importants del món, ha tocat en la gala d´entrega dels Premis Príncep d´Astúries i ha realitzat diverses bandes sonores per al cine i el teatre. Cada any són responsables de tres festivals de vent metalls.

Els seus acompanyants, la Jove Orquestra està formada per músics menors de 26 anys, dirigits per Manuel Galduf. En aquesta ocasió seran les seccions de metall i percussió les que participaran en este concert, acompanyant a la Spanish Brass Luur Metalls.

Clausura amb Capella

La formació valenciana dirigida pel violagambista Carles Magraner, proposarà demà Lo plant d´amor, un programa per llegir Roís de Corella, basat en proses i poesies de l´escriptor valencià del segle XV. Música per acompanyar uns versos i proses que seran llegits per Daniel Tormo.

Des de la seua creació, a 1987, Capella de Ministrers du a terme una tasca investigadora i musicològica en favor del patrimoni musical espanyol, des del medioevo fins al segle XIX i ha actuat als principals escenaris i festivals estatals, a més de gires internacionals.