03 de septiembre de 2015
03.09.2015

I·lustracions per Nepal

Artistes gràfics donen 300 obres que estaran exposades en l´aula oberta de la nau a partir del 9 de setembre i es
subastaran el 12 de setembre - Tots els beneficis obtinguts seran destinats al fons d'emergència d'Oxfam Intermón

03.09.2015 | 04:15

Després de la crisi humanitària en la qual es troba el poble nepalès després dels greus terratrèmols patits aquest any i amb la intenció de contribuir a la seua recuperació, nombrosos il·lustradors i artistes gràfics s'han bolcat desinteressadament donant els seus treballs per a la subhasta benèfica que organitza l'Associació Professional d´Il·lustradors de València (APIV).

Les prop de 300 obres originals i reproduccions seriades, donades per 105 il·lustradors i artistes gràfics de tota Espanya, seran subhastades i posades a la venda a preus assequibles per a totes les butxaques. Tots els beneficis obtinguts tant en la subhasta com en venda directa seran destinats al fons d'emergència de Nepal d'Oxfam Intermón.

Des del dia 9 de setembre es podrà visitar l'exposició d'una selecció d'obres amb la possibilitat de ser adquirides abans de la subhasta. La subhasta, que serà conduïda pels dissenyadors MacDiego, Modesto Granados i Boke Bazán, tindrà lloc el dia 12 de setembre a les 18.30 a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Amb les obres que no siguen adquirides se celebrarà una segona subhasta online al portal digital eBay del 16 al 22 de setembre de 2015.

Entre els il·lustradors participants apareix representada una àmplia varietat d'estils i tècniques, amb noms com els de Paco Roca, Isidro Ferrer, Cristina Durán, Carlos Ortin, Enrique Flores o Pablo Auladell, entre d'altres.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine