07 de septiembre de 2015
07.09.2015

Les Arts obri nova campanya d'abonaments

La ttemporada 2015-16 comença el 5 de desembre amb Macbeth, de Verdi, amb Plácido Domingo com protagonista

07.09.2015 | 02:26

El Palau de les Arts Reina Sofia ha iniciat aquest mes de setembre la campanya de renovació i captació de nous abonaments per a la temporada 2015-2016, que comença el 5 de desembre amb Macbeth, de Verdi, amb Plácido Domingo en el paper protagonista.
Segons ha informat la Generalitat, el Palau de les Arts ha disposat set torns d'abonament renovable per a la programació artística de la desena temporada.
Els preus oscil·len des dels 661,50 euros de l´abonament més car, fins als 226,10 euros del més barat.
Els espectacles de l'abonament per a la desena temporada inclouen les òperes de Verdi Macbeth i Aida, Samson et Dalila, de Saint-Saëns, Idomeneo, de Mozart, i A Midsummer Night's Dream, de Britten, a més dels concerts-espectacle Juana de Arco en la hoguera, de Honegger, El sueño de una noche de verano, de Mendelssohn-Bartholdy, i el ballet Don Quijote, de Minkus, a càrrec de la Compañía Nacional de Danza.
Els titulars de l'abonament gaudeixen, entre altres avantatges, d'una sèrie de descomptes i promocions en la compra de productes i serveis del teatre, a més d'una atenció personalitzada en les quixetes o de períodes de venda preferent per als espectacles propis del centre operístic.
Estos abonaments tenen un descompte del 15 % sobre el preu original de les localitats si s'abona en un únic pagament, o d'un 10 % sobre l'import total si es fracciona.
El Palau, per la seua banda, la venda general de passades i localitats per als cinc espectacles que conformen la pretemporada, amb la qual se celebra el X Aniversari del teatre d'òpera: La Bohème, Katiuska, Davidde Penitente de Mozart, un recital de Fabio Biondi i un concert de Berlioz dirigit per R
berto Abbado.
Les tarifes per als muntatges d'òpera i sarsuela en la Sala Principal oscil·len entre 7 i 50 euros. Per la seua banda, les entrades per als concerts en el Auditori varien de 20 a 10 euros.
Les activitats programades en el Teatre Martín i Soler gaudeixen de preu únic de 15 euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine