Tres productores musicals valencianes gestionaran a partir d'octubre la programació de la sala d'actes de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània: Metrònom, Play Producciones i Mésdemil.

El projecte, que ja forma part d'En Viu (l'Associació Valenciana de Sales de Música en Directe), aspira a dur a terme una programació regular, de dijous a dissabte, en les antigues dependències dels magatzems El Siglo, ara ocupades per Acció Cultural del País Valencià i la Llibreria 3 i 4.

Al mig del centre de la ciutat l'Octubre Concerts ofereix una sala de 106 places, oberta, segons asseguren des del centre, «a qualsevol proposta musical, sempre que complisca uns criteris mínims de qualitat».

Seguint eixos paràmetres i amb les tres companyes escollides seleccionant les actuacions, el local té tancats vuit concerts fins a final d'any, que estiren les costures de la música que es factura en la ciutat, presentant una oferta eclèctica. La programació s'iniciarà amb uns veterans del panorama valencià com Joanes i la colla de Pantaix, grup hereu precissament de Pantaix, pioners del rock independent en els anys vuitanta al nostre territori, que ara presentaran el seu nou treball, de títol Revisat, el pròxim 8 d'octubre en el centre.

Durant el mateix mes la sala donarà mostra de la seua flexibilitat musical. Referents com Pi de la Serra es combinaran amb artistes més joves com Daniel Rosell, qui anirà amb el seu segon disc. El músic de Picassent presentarà els temes del seu treball Hakone. Güil seran els últims a tocar durant octubre abans de deixar pas a Versonautes, Pepino Pascual o David Pastor, ja al desembre, just el mateix mes en el qual passarà per la sala Manolo Tarancón, qui presentarà les cançons del seu últim treball, Historias mínimas (desde una casa vacía) en el qual han col·laborat músics com Xoel López o Mikel Erentxun.