24 de septiembre de 2015
24.09.2015

La balada de la Línia 95

El grup valencià brida actua aquesta vesprada a l´autobús de la línia 95 - El concert forma part d´una iniciativa de l´emt que pujarà l´art als vehicles el dia 22 de cada mes

24.09.2015 | 04:15
La balada de la Línia 95

Brida, el grup valencià de pop que va fitxar per Warner, donarà avui un concert sobre rodes „ahir el van presentar a la premsa„, a l´estil que alguna vegada ha fet U2, encara que ells sonaran a l´intimitat que ofereix l´interior de l´autobús, concretament a la L95. L´actuació del grup forma part de la iniciativa #emtexperience, duta a terme per l´empresa i que farà que els usuaris es pugen a un autobús el dia 22 de cada mes gaudisquen de concerts, espectacles de màgia, exposicions, actuacions de ballarins o monòlegs. El programa s'obrirà precisament amb Brida, que actuarà a les set de la vesprada en un trajecte especial que eixirà de la Ciutat de les Arts i les Ciències fins al Bioparc i tornarà a baixar pel riu, i del qual podran gaudir els trenta guanyadors d'un sorteig convocat en les xarxes socials. Sergio Navarro, veu de Brida, destacava que al grup li va fer «molta il·lusió» participar en una experiència «innovadora». «Ha sigut complicat adaptar-se a un autobús, i hem provat molts dies per que tot encaixe», incidia.

El grup, en plena efervescència des del seu fitxatge per la multinacional, aportarà el seu repertori pop rock «comercial» „com ells mateix es defineixen„ amb algun toc d'electrònica, ha ressaltat que la gent ha respost «molt bé».

Sostenible i entretingut
El director de màrqueting de l'EMT València, Manuel López, assenyalava que l'objectiu d'aquesta iniciativa és «presentar noves experiències a l'autobús, sorprendre un poc al client, i furtar-li un somriure amb coses que no espera habitualment en un viatge que a vegades es torna rutinari». «Qualsevol cosa per que entenguen que el transport públic té els seus avantatges contra el privat», recalcava el representant d´EMT.
Durant la Setmana de la Mobilitat #emtexperience es va estrenar amb una exposició de rèpliques de pintures avantguardistes de l'IVAM a bord d'un autobús de la L5 que «ja ha sorprès a milers d'usuaris i es podrà veure en la mateixa línia fins a dissabte que ve», apuntava López. En definitiva, sentencià Lòpez, es tracta de que «la gent trie el transport sostenible» perquè «el transport públic pot ser entretingut i innovador».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine