12 de octubre de 2015
12.10.2015

Les Arts inicia la setmana de l'espai

L'Agència Espacial Europea (ESA) arriba amb "Escuela del espacio": Conferències, exposicions i més activitats

12.10.2015 | 04:15
Les Arts inicia la setmana de l'espai

La Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en col·laboració amb l'Agència Espacial Europea (ESA) i per segon any consecutiu, engegarà aquesta setmana la «Escuela del Espacio», baix el títol del què s'emmarca una àmplia oferta d'activitats, exposicions i continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències relacionades amb l'astronomia.

D'aquesta manera, es posarà a la disposició del visitant el «Pasaporte del Espacio» perquè realitze les activitats proposades i així formar part de la «Escuela del Espacio». El «Pasaporte del Espacio» pot sol·licitar-se en taquilles del Museu de les Ciències o del Hemisfèric. Cada vegada que el visitant participi en una de les activitats de l'Escola, se li encunyarà en la casella corresponent. Els menors de vuit anys que superen almenys cinc proves, així com els majors de vuit anys, amb un total de vuit proves acreditades abans del 31 de maig de 2015, participaran en un sorteig, després de lliurar el seu passaport amb els encunys necessaris.

En l'Hemisfèric, les activitats que s'inclouen són les projeccions «Universo oculto», «Mil millones de soles» i «Las nocturnas del invierno»; mentre que en el Museu de les Ciències els continguts són la «Acamedia del Espacio» i l' aula «Cadete del Espacio», així com les visites guiades a les exposicions «Gravedad cero» i «Comunicando: de las s eñales de humo a los satélites». També els tallers de «Pequeastronomía», que es realitzaran al costat de l'Aula del «Cadete del Espacio».

Els horaris i calendari poden consultar-se a la web de la Ciutat de les Arts. Entre les novetats d'aquesta segona edició, destaquen les activitats «Do it yourself!» o un «Un disfraz de película», en què els dies 18, 19 i 20 de desembre els nens de 4 a 12 anys que acudeixen disfressats de temàtica espacial al Museu tindran accés gratuït. A més d'aquests continguts s'inclou també 'Astronomia a la Ciutat de les Arts i les Ciències», el cicle de conferències impartides per experts i observacions amb telescopis en el Jardí d'Astronomia. Els participants podran encunyar un màxim de dues conferències en el seu «Pasaporte del Espacio».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine